Articole

Alegerea halatului medical: scurt ghid

alegerea-halatului-medical-scurt-ghid

Halatul medical trebuie ales cu mare grijă, având în vedere faptul că vei petrece mai mult timp îmbrăcat/ă în el decât în orice altă piesă de vestimentație din garderoba ta, ore în șir, zile, gărzi interminabile.

Pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare, astfel încât să te simți confortabil purtându-l și să nu fie nevoie să îl schimbi frecvent, este necesar să ții cont de următoarele sfaturi:

Nu ignora importanța mărimii potrivite – un halat cu o mărime mai mare nu va fi mai confortabil, așa cum unul cu o mărime mai mic nu va arăta mai estetic și, cu siguranță, te va incomoda pe parcursul zilei. Optează întocmai pentru mărimea ta, urmărind cu atenție tabelul de mărimi pus la dispoziție de către furnizor, pentru a evita orice confuzie, dat fiind faptul că, uneori, mărimile nu corespund.

Materialul contează – în amalgamul de pacienți și proceduri, sigur nu ai nevoie de un halat care să te incomodeze, să te încălzească mai mult decât normal, să îți genereze o stare de disconfort care să îți umbrească întreaga zi.

Alege un halat în care, în combinația de fibre sintetice și naturale, cele din urmă să se găsească în procent de minim 30%. Nu se recomandă un halat confecționat integral din bumbac, din cauza faptului că bumbacul intră la apă, incovenient major în domeniul medical, unde imbrăcămintea trebuie spălată la temperaturi foarte înalte.

Durata de viață – fii atent/ă la caracteristicile specificate de furnizorul tău preferat și alege să cumperi un halat care asigură un confort sporit, nu se decoloreză la spălat, nu intră la apă și nu se scămoșează.

La Medizone, îți punem la dispoziție o gamă vastă de halate medicale și costume medicale care îmbină toate aspectele specificate mai sus, cu design-ul atractiv. Intră pe site și vezi oferta!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: