Articole

Aparate pentru terapie corporala si ingrijire, disponibile in oferta Medizone

aparate-pentru-terapie-corporala-si-ingrijire-disponibile-in-oferta-medizone

Parte din oferta Medizone, aparatele pentru terapie și recuperare medicală se regăsesc pe site într-o gamă vastă, de la producători de top, disponibile cu livrare rapidă și asistență la achiziționare.

Ne îmbogățim oferta în permanență, iar printre ultimele produse adăugate în site se numără aparatul pentru remodelare corporala cu ultrasunete 625-818 și cele din gama CM pentru îngrijire facială:

  • Aparat terapie corporala cu ultrasunete 625-818 – principiul de funcționare se bazează pe ultrasunete care penetrează țesutul adipos, modificând temperatura și presiunea dintre adipocite. Acest lucru crește circulația sângelui, stimulează metabolismul celular și produce o defalcare mai rapidă a grăsimii localizate. Poate fi aplicat pe abdomen, brațe, coapse, șolduri, talie.
  • Aparat infrumusetare faciala CM3 – funcționează pe bază de ultrasunete și ionicare, aceste tehnologii ajutând la reducerea ridurilor, eliminarea toxinelor din organism, reducerea acneei, combaterea efectelor stresului și nu numai.
  • Aparat ingrijire faciala CM7 – cu micromasaj, ajută la curățarea epidermei, reducerea ridurilor, reducerea producției de sebum, reducerea gușei și modelarea feței, reducerea roșeții și eliminarea punctelor negre, reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

În plus, in oferta noastră vei găsi o gamă vastă de aparate pentru fizioterapie: aparate crioterapie, aparate electroterapie, aparate ultrasunete, aparate magneto terapie, aparate mezoterapie, aparate diatermie, aparate biorezonanta, aparate presoterapie, aparate vacuum terapie.

Oferta de echipamente fizioterapie si recuperare medicala poate fi consultată în cadrul magazinului medical online Medizone. Te asteptăm!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: