Articole

Avantajele folosirii unui dispenser automat pentru acoperitorii de încălțăminte

avantajele-folosirii-unui-dispenser-automat-pentru-acoperitori-incaltaminte

Destinat spațiilor în care igiena riguroasă este obligatorie,  dispenser-ul automat pentru acoperitori încălțăminte garantează protecție desăvârșită, acționând ca o barieră microbiologică.

Eficient și foarte rezistent, acest tip de dispozitiv poate fi folosit timp îndelungat fără a necesita reparații sau cheltuieli de întreținere (singurele cheltuieli pe care le implică fiind modice, legate de achiziționarea acoperitorilor/botoșeilor, sau a peliculei pvc– în cazul unui dispenser ultraperformant, cum este și cel produs de Dr. Mayer).

Printre motivele pentru care nu ar trebui să eziți în achiziționarea unui astfel de produs, se numără:

  1. Păstrarea curățeniei și eficientizarea activității

Acest tip de aparat impiedică împrăștierea murdăriei, eficientizând, în același timp, activitatea legată de acest aspect, în sensul că nu vor mai fi implicate resurse umane și materiale în curățarea constantă a podelelor pline de noroi (cu precădere toamna și iarna).

  1. Scăderea riscului de contaminare

Riscul de contaminare reprezintă o problemă majoră în mai multe industrii, printre care se numără și cea medicală. Cu ajutorul acestui tip de aparat vei păstra podelele curate, iar riscul de infecție încrucișată va scădea considerabil.

  1. Siguranța

După cum bine știi, este imperios necesar să creezi un mediu de lucru sigur pentru angajații tăi. Acest lucru este prevăzut în lege, însă, dincolo de acest aspect, ține de un bun management și este atitudinea corectă față de angajați. În plus, respectând acest aspect, vei fi ferit de o multitudine de procese care sunt foarte costisitoare pentru companie (cum ar fi litigiile judiciare).

Dispenser-ul automat pentru acoperitori conferă siguranță personalului (și nu numai), prin faptul că reduce considerabil riscul de accidentări prin alunecare (ca rezultat al unor podele noroioase sau ude – ca urmare a spălării în mod constant, în vederea păstrării curățeniei), iar simplitatea și rapiditatea în folosire încurajează uzul constant. Cu toate că și un dispenser-ul manual ajută în aceste situații, de cele mai multe ori se renunță la folosirea botoșeilor, din cauza faptului că aceștia trebuie încălțați manual, lucru care, pe termen lung, devine deranjat – fiind perceput de către angajați ca pierdere de timp. Ușurând acest proces – prin folosirea unui dispenser automat – vei crește rata adoptării sistemului.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: