Articole, Noutati

Cum să câștigi timp: cumpără la reducere!

cum-sa-castigi-timp-cumpara-la-reducere

În secolul vitezei, cumva, nu ne mai ajunge timpul. Ne dorim să ne dezvoltăm la locul de muncă și muncim din greu pentru acest lucru, ajungând ca și acasă să fim cu gândul la task-urile de la serviciu.

Zilele unui medic sunt cu atât mai stresante și pline, având ca rezultat fie limitarea timpului liber (fapt care se răsfrânge negativ asupra propriei stări de sănătate și a calității vieții), fie limitarea timpului alocat pacienților (fapt care dăunează calității serviciilor furnizate).

Despre modalitățile eficiente de gestionare a timpului unui medic am vorbit și în trecut, articolul putând fi citit aici. Totuși, căutând să ne dezvoltăm în mod constant și să ne mulțumim clienții, ne-am gândit să la o formulă care, dincolo de avantajul financiar, are și avantajul economisirii timpului prin prisma faptului că prețurile reduse permit cumpărarea unor cantități mai mari, iar refacerea stocului pe o perioadă mai lungă te va ajuta să câștigi timp prin aceea că nu va mai trebui să te ocupi cu aceeași frecvență de aspectele legate de aprovizionare.

Astfel, ne-am gândit ca ziua de joi să fie una specială în magazinul nostru, www.medizone.ro, să echivaleze cu reduceri de până la 25%, disponibile numai în ziua în discuție: astfel, în fiecare zi de joi vei avea șansa să cumperi mobilier, aparatură și consumabile medicale cu prețuri nemaiîntâlnite, disponibile în categoria nou înființată în magazinul online Medizone: aceea a Super Promoțiilor.

Joi, la noi cumperi inteligent, economisești resurse financiare și timp. De ce să nu profiți? Noi te așteptăm cu drag și sperăm să venim în întâmpinarea nevoilor tale cu fiecare nouă selecție de produse promoționale.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: