Articole

Dispensere pentru acoperitori de pantofi, in oferta Medizone

dispensere-pentru-acoperitori-de-pantofi-in-oferta-medizone

Dispenserele pentru botosei de unica folosinta sunt recomandate pentru spațiile sanitare, cabinete și clinici medicale, dar nu numai, pastrând încăperile curate și reducând riscul infecției cu germeni.

Medizone îți pune la dispoziție diverse modele de dispensere de acoperitori pentru incaltaminte, dispensere manuale sau automate.

  1. Dispenser automat acoperitori pantofi, trafic mediu, MS 603 – protejează spațiile interioare de murdăria adusă din exterior, reducând costurile de întreținere.
  2. Dispenser automat de botoșei, maro deschis – împiedică împrăștierea murdăriei, protejând igienic locațiile. Ușor de folosit, nu necesită sursă de curent.
  3. Dispenser manual pentru botosei de unica folosinta, de perete, fabricat din plastic, cu o capacitate de 150 – 200 de acoperitori.
  4.  Dispenser automat de acoperitori MS L100, potrivit pentru un trafic intens. Este ușor de folosit, ușor de transportat, nu ocupă mult spațiu și poate fi încărcat cu 100 de huse de unică folosință (50 de perechi).
  5. Dispenser profesional pentru acoperitori de pantofi, OTTO HT 702, potrivit pentru un trafic mediu. Fiabil, nu necesită sursă de curent, nu este voluminos și poate fi încărcat cu 220 de huse de unică folosință (110 perechi).
  6. Dispenser Dr.Mayer pentru acoperitori de pantofi – performant, rapid și fiabil, acesta eliberează automat, taie și comprimă pelicula PVC – pelicula acoperă rapid partea de jos a pantofilor.

Oferta completă o poți consulta aici!

 

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: