Articole

Dispensere pentru dezinfectant de maini – disponibile la Medizone

dispensere-pentru-dezinfectant-de-maini-disponibile-la-medizone

Este cunoscut faptul că mâinile au un rol definitoriu în răspândirea microorganismelor patogene, astfel că dezinfectarea acestora reprezintă cel mai important pas în reducerea încărcăturii microbiene.

În acest sens, am îmbogățit oferta magazinului nostru online, care, pe lângă solutii dezinfectante pentru maini, suprafete, instrumentar si aer, conține acum si dozatoare pentru dezinfectanti, pentru realizarea facilă și sigură, fără contact, a dezinfecției igienice a mâinilor prin procedeul de frecare cu o soluție hidroalcoolică.

Dispenserul pe senzori pentru dezinfectant SanaPlus Automatic 510  este realizat astfel încât să se evite orice contact al mâinilor cu obiecte posibil contaminate, distribuind automat o doză de soluție suficientă pentru dezinfectarea temeinică a ambelor mâini. Funcționează cu 4 baterii de tip AA, iar rezervorul pentru soluție are o capacitate de 600 ml.

Dispenserul automat dezinfectant de maini SanaPlus Automatic 520 asigură un nivel înalt de igienă, întreaga operațiune realizându-se fără contact, prin plasarea mâinilor sub aparat, acțiune care va genera pulverizarea imediată a 1 ml de soluție dezinfectantă. Funcționează cu patru baterii de tip AA, iar rezervorul pentru soluție are o capacitate de 1.1 litri.

Standul pentru dispenser dezinfectant SanaPlus Atomatic 520 ST este special creat pentru a susține dozatoarele automate de lichide pentru dezinfectarea mâinilor. Baza hexagonală și aripile posterioare mici conferă rezistență și stabilitate suportului. În plus, standul este prevăzut cu un rezumat al funcționării corecte a dozatoarelor pentru igienizarea mâinilor.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: