Noutati

Iată cum poți beneficia de reduceri substanțiale cu programul nostru de recompense

iata-cum-poti-beneficia-de-reduceri-substantiale-cu-programul-nostru-de-recompense

La Medizone, primești reduceri în timp ce cumperi produse calitative! Recent, am creat pentru tine un sistem de recompense pe bază de acumulare de puncte. Punctele înseamnă bani, pe care îi câștigi la fiecare comandă plasată în magazinul nostru online.

Cum funcționează?

Creează-ți un cont pe site-ul nostru, www.medizone.ro, și vei primi puncte de loialitate în urma achizițiilor, pe care le poți folosi drept reduceri la comenzile viitoare.

Cum câștig puncte?

Simplu și rapid. Cumpără, și la fiecare 1 leu cheltuit, îți va fi acordat un punct de loialitate. Deci, 100 de lei cheltuiți = 100 de puncte acumulate. Valoarea în bani a punctelor pe care le poți câștiga la achiziționarea unui produs îți va fi afișată automat, pe pagina cu produsul.

În plus, primești 100 de puncte dacă ne recomanzi unui prieten, care îți vor fi alocate în momentul în care acesta va plasa o comandă pe site-ul nostru. Mai multe recomandări, mai multe șanse de câștig pentru tine.

De asemenea, primești 50 de puncte pentru fiecare recenzie lăsată unui produs pe care l-ai achiziționat.

Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât vei beneficia de reduceri mai mari.

Care este mecanismul de acordare a punctelor?

Pe măsură ce cumperi, acumulezi puncte, care au valoare în bani. Punctele îți vor fi calculate automat, în conformitate cu valoarea comenzii.

Punctele îți vor fi acordate pentru toate produsele, inclusiv pentru cele aflate în promoție.

Cum țin evidența punctelor strânse?

Poți afla din contul tău de client câte puncte ai acumulat. Dacă nu dorești să folosești punctele de la o comandă la alta, acestea se cumulează și poți beneficia, ulterior, de o reducere mai mare.

Cum pot beneficia de punctele acumulate?

Punctele strânse îți vor fi deduse din valoarea totală a unei viitoare comenzi, și nu pot fi folosite ca reducere la aceeași comandă pentru care au fost acordate.

Punctele pot fi folosite pentru orice produs, inclusiv pentru cele aflate în promoție.

Perioada de valabilitate a punctelor

Poți strânge punctele pe o durată de 6 luni, valabilitatea acestora fiind calculată începând cu data la care ți-au fost acordate în urma unei comenzi.

Vei fi notificat prin e-mail atunci când perioada de valabilitate a punctelor tale se apropie de sfârșit.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: