Articole

Înființarea unui cabinet oftalmologic: dotarea minimă obligatorie

infiintarea-unui-cabinet-oftalmologic-dotarea-minima-obligatorie

Oftalmologia este un domeniu medical cu o dezvoltare constantă în timp, o evoluție incontestabilă în materie de noi metode și opțiuni de tratament. Drept urmare, așteptările cu privire la performanța aparaturii oftalmologice sunt cât se poate de exigente, aspect de care ținem cont atunci când selectăm aparatele pentru dotarea cabinetelor de oftalmologie pe care le furnizăm clienților noștri.

Dacă ești la început de drum, dorești să îți deschizi un cabinet oftalmologic și nu știi de unde să începi, te ajutăm noi. Dincolo de partea de birocrație, de actele necesare în vederea obținerii avizului de înființare, cabinetul tău va trebui să dețină dotarea minimă, aparatura necesară desfășurării activității.

Aici, intervenim noi și îți spunem că, în ceea ce privește dotarea minimă obligatorie a unui astfel de cabinet, de oftalmologie, următoarele aparate îți sunt indispensabile:

  1. Tensiometru cu stetoscop.
  2. Optotip  (plan depărtat/plan apropiat).
  3. Foropter.
  4. Refractometru.
  5.  Oftalmoscop.
  6. Tonometru.
  7. Biomicroscop.
  8. Tabele pentru simț cromatic.
  9. Lupă frontală.

La Medizone, venim în întâmpinarea nevoilor tale cu o gamă vastă de aparatură oftalmologică și nu numai. În plus, îți oferim consultanță, astfel încât să faci cea mai bună alegere.

Îți urăm succes!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: