Articole

Nou in oferta: dispozitive pentru mers – cadre, carje, bastoane, fotolii rulante

nou-in-oferta-dispozitive-pentru-mers-cadre-carje-bastoane-fotolii-rulante

Numărul persoanelor cu dizabilități locomotorii crește de la an la an, milioane de oameni din întreaga lume confruntându-se cu probleme de mobilitate.

Dispozitivele medicale pentru mobilitate sunt acele echipamente ortopedice ajutătoare destinate persoanelor care, din cauza stării de sănătate, nu pot merge sau activitatea fizică le este limitată. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora, am introdus în ofertă diverse dispozitive pentru mers, cârje, bastoane, cadre, dar și fotolii rulante.

În ofertă sunt disponibile, printre altele, carje din aluminiu reglabile pe inaltime, cu sprijin subaxiliar, bastoane din aluminiu fixe sau bastoane pliabile, foarte practice, precum și cadre pentru mers, diverse modele, dar și un model de dispozitiv de mers cu coșulet, cu 3 roți și frână de mână.

De asemenea, punem la dispoziția clienților și fotolii rulante, diverse modele, pentru a acoperi o gamă cât mai mare de nevoi, cum ar fi:

Fotoliu rulant pliabil pentru adulți GR103/46, cu cadru din oțel cromat, roți pneumatice și buton de deblocare a roților din spate. Suporții pentru antebraț sunt detașabili, iar suporții pentru picioare sunt reglabili și pliabili. Suportă o greutate de maxim 100 kg.

Fotoliu rulant pentru persoane obeze GR951, pliabil, cu sistem de deblocare rapidă a roților din spate,  suporți antebraț cu sistem flip-up, suporți pentru picioare detașabili și pliabili, roți spate pneumatice și roți față din spumă cauciucată. Greutatea maximă admisă este de 125 kg.

Fotoliu rulant pentru copii GR101, pliabil, cu cadru din oțel și șezut cu desene. Suporții pentru picioare și antebrațe sunt ficși, iar scaunul și spătarul sunt realizate din nylon ranforsat. Greutatea maximă admisă este de 100 kg.

Toate echipamentele sunt realizate din materiale calitative, rezistente, fiind produse de Fazzini, Italia.

 

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: