Articole, Noutati

Nou în oferta Medizone: aparate fizioterapie

nou-in-oferta-medizone-aparate-fizioterapie

Fizioterapia însumează totalitatea agenților fizici utlizați ca metodă de tratament (aer, lumină, electricitate etc.), ansamblul terapiilor ce au la bază folosirea agenților fizici, reprezentând un adjuvant foarte important al recuperării medicale.

În domeniul terapiei și recuperării medicale oferta noastră este vastă, incluzând aparate electroterapie, aparate cu ultrasunete, aparate terapie laser, aparate crioterapie, aparate presoterapie, aparate magnetoterapie, aparate diatermie, spaliere gimnastică medicală, bastoane mers etc.

Din noua gamă de produse pentru fizioterapie adăugate în site, aparate de ultimă generație, fac parte:

Aparat terapie cu unde scurte Thermo 550+

Folosit pentru tratamente termale și atermale, acest aparat transmite semnale pulsate înalte cu maxim de putere (1000 W) și este dotat cu sistem de control inteligent, garantând-se astfel protecția la supraîncălzire.

Aparat terapie cu laser LAMBDA

Recomandat în tratamentele de biostimulare, regenerare, precum și în tratamentele cu analgezice. Face parte dintr-o gamă nouă de astfel de aparate, dotările fiind astfel numeroase (în comparație cu aparatele de generație mai veche) și deosebit de utile.

Aparat terapie combinată Sonora Combi

Sonora Combi este un aparat de ultimă generație ce transmite ultrasunete în mod continuu sau în module, cu intensitatea și intervalul de lucru programabile, putându-se astfel adapta tratamentului termo-terapeutic de adâncime pentru diverse condiții patologice. Piesa de mână (transductorul) cu care este dotat acest aparat poate fi utilizată inclusiv sub apă.

Aparat presoterapie Pressa

Sistem de compresie ultramodern, perfect pentru tratamentele în care se impune masajul cu presiune mecanică pentru drenajul limfatic. Acest aparat pentru fizioterapie acționează asupra ganglionilor limfatici chiar înainte masajului de presiune grație preciziei, multifuncționalității și acțiunii accesoriilor speciale cu care este dotat.

Toate aparatele pentru fizioterapie din oferta noastră beneficiază de garanție 24 de luni și service post-garanție.

Oferta completă de produse fizioterapie și recuperare medicală poate fi consultată în magazinul medical online Medizone.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: