Articole

Nou in oferta Medizone: linia Premium de imbracaminte medicala

nou-in-oferta-medizone-linia-premium-de-imbracaminte-medicala

Ținuta vestimentară joacă un rol important în relațiile interumane. Astfel, imaginea medicului ar trebui să îi inspire pacientului încredere și să îl ajute să fie mai calm.

Chiar dacă albul rămâne simbol al profesiei, bluzele medicale cu imprimeuri sau în culorii vii sunt alegerea actuală a tot mai multor specialiști, ținutele semi formale fiind mai puțin intimidante pentru pacienți, în special pentru pacienții copii.

Imbracamintea medicala de calitate se remarcă, dincolo de aspect, după calitatea materialelor folosite, după croi – trebuie să permită lejeritatea în mișcare – după rezistența în timp și alte astfel de caracteristici.

Articolele din linia Premium de la Medizone (bluze medicale, pantaloni medicali, tunici medicale, halate medicale) întrunesc toate aceste aspecte. Produse în Italia, acestea îmbină stilul si calitatea, având un design modern și fiind confortabile și rezistente în timp.

Sunt disponibile piese confecționate din tencel, foarte rezistente, ce permit spălarea la 95°C, așa cum este bluza medicala pentru barbati Giuliano  sau bluza medicala pentru femei Giuliana, bluze din țesătură satinată, ușor de călcat, dar și articole din bumbac 100% și nu numai.

Pantalonii medicali, cu aceleași caracteristici menționate, se regăsesc pe site într-o gamă variată de culori și modele, fiind echipați cu buzunare practice.

De asemenea, îți punem la dispoziție halate medicale Premium moderne, croi slim fit sau regular fit, de calitate superioară, dar și tunici medicale, elegante sau stil sport, gamă vastă de modele și culori.

Aruncă o privire în magazin!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: