Articole

Produse pentru incontinenta urinara in oferta Medizone

produse-pentru-incontinenta-urinara-in-oferta-medizone

Medizone pune la dispoziția persoanelor în nevoie o gamă vastă de produse pentru incontinență și produse speciale pentru îngrijirea pielii sensibile a acestora, de calitate superioară, pentru ca purtătorul să nu aibă de suferit iritații, dermatite sau escare, semn al folosirii produselor necorespunzătoare.

Gama noastră de consumabile pentru incontinenta cuprinde scutece pentru adulti concepute din materiale care permit pielii să respire, foarte moi, confortabile și discrete. Produsele din gama Seni, dar nu numai, din oferta Medizone, sunt concepute luând în considerarea pielea foarte sensibilă a unui copil, conținând în interior un material extra absorbant care are rolul de a păstra umezeala departe de restul pielii.

În oferta noastră poți găsi:

  • Aleze de diferite dimensiuni, ce asigură igienă și confort sporit, fiind concepute special pentru protejarea patului, aspect deosebit de important în cazul persoanelor cu incontinență urinară.  Delicate cu pielea, păturile absorbante au partea inferioară protejată de o folie impermeabilă.
  • Absorbante urologice, disponibile în diverse variante în funcție de  capacitatea de absorbție, această capacitate făcând referire la cantitatea de urină eliminată de către purtător, fiind potrivite atât pentru persoanele imobilizate, cât și pentru cele active.
  • Scutece tip chilot, deosebit de practice, foarte absorbante și confortabile, ce permit pielii să respire.
  • Pungi urinare pentru adulți și copii, sterile, ambalate individual.
  • Produse destinate îngrijirii pielii sensibile a persoanelor care suferă de incontinență urinară; spuma Molicare , bogată în substanțe hidratante și emoliente, fără clătire, este perfectă pentru persoanele imobilizate la pat; tot aici, sunt disponibile și servetele umede SeniCare, ce curăță delicat și proteajează împotriva apariției iritațiil, dar și alte creme pentru curațarea și îngrijirea corpului.
0 Comments
Share

admin

Reply your comment: