Articole

Promotiile lunii la Medizone

promotiile-lunii-la-medizone-05

În fiecare lună, Medizone îți pune la dispoziție o gamă diversificată de produse medicale, indiferent că vorbim despre consumabile medicale, aparatură medicală, instrumentar medical sau îmbrăcăminte medicală.

În cazul în care nu ai apucat să consulți oferta promoțională a lunii curente, îți reamintim că sunt ultimele zile în care poți profita de prețuri reduse la următoarele produse disponibile în magazinul medical online Medizone:

  • din categoria aparatură: aparat aerosoli, sterilizator, aparat electroterapie, radiocauter, holter EKG, lampă bactericidă 300 W, monitor pacient, pulsoximetru de deget și nu numai.
  • din categoria consumabile: bonete cu bandă anti transpirație, comprese sterile, mănuși de examinare, săpun dezinfectant, detergent dezinfectant, dezinfectant de mâini etc.
  • din categoria mobilier: canapea pentru consultații, dispenser automat pentru acoperitorii de încălțăminte, dispenser de perete pentru botoșeii de unică folosință.

De asemenea, poți achiziționa un set complet pentru oxigenoterapie, aspirator medical manual, paravan medical, seringi sau cântar digital pentru sugari, toate la preț redus.

Aruncă o privire peste oferta integrală aici și profită de reduceri pentru a achiziționa produsele necesare cabinetului tău!

În plus, dacă încă nu ai aflat, în fiecare zi de joi îți punem la dispoziție promoții. Astfel, în categoria SUPER PROMOȚII vei găsi produse la prețuri speciale, valabile doar în ziua respectivă (joi).

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: