Uncategorized

5 motive să te abonezi la newsletter

5-motive-sa-te-abonezi-la-newsletter

Newsletter-ul este una dintre cele mai bune căi de a fi la curent cu toate lucrurile care te interesează. Noi, la Medizone, suntem de părere că informația este putere; de aceea, îți oferim constant informații care te pot ajuta să îți desfășori activitatea mai ușor, mai repede sau, de ce nu?!, mai bine.

Dacă nu te-ai abonat încă la newsletter-ul nostru, îți dăm 5 motive pentru a o face:

Nu poți profita de beneficii decât dacă știi de ele! Constant, oferim clienților noști beneficii extra ca semn de apreciere a loialității și le comunicăm prin intermediul newsletter-ului.

Ai acces exclusiv la Clubul Medizone. În funcție de nivelul pe care l-ai atins, îți oferim informații despre avantajele clubului și despre cum poți accede la nivelul următor.

Vezi primul Promoțiile și SuperPromoțiile. Promoțiile periodice și SuperPromoțiile de Joi sunt categoriile de un foarte mare interes printre clienții Medizone. În fiecare săptămână, îți arătăm ce produse avem în promoție astfel încât să cumperi inteligent produsele de care ai nevoie la cel mai bun preț pe care îl poți găsi pe site.

Te ținem la curent cu toate schimbările. Schimbarea este singura constantă din viață. Dar fii fără grijă, îți vom comunica orice eveniment care se petrece în comunitatea noastră.

Faci parte din familia Medizone. Participi împreună cu noi la evenimente caritabile (anul acesta, prin intermediul campaniei de Responsabilitate Socială, am ajutat la îmbunătățirea vieții unor categorii de persoane cărora viața nu le-a surâs îndeajuns, am ajutat mediul prin Reutilizarea Inteligentă a materialelor – La Medizone, nimic nu se pierde, totul se transformă) și trecem mai ușor împreună peste obstacole. Ultimii 2 ani,au fost o provocare pentru noi toți, dar, împreună, am reușit să facem față provocărilor.

Cum să te abonezi la newsletter?

Intră pe pagina principală medizone.ro, derulează până în subsolul paginii, unde, în colțul drept, vei găsi o căsuță unde vei introduce adresa de e-mail. De aici, ne ocupăm noi.

Pentru că asta înseamnă un parteneriat echitabil, un Parteneriat pentru Sănătate.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: