Articole

Aparat ventilatie Shangrila 510

aparat-ventilatie-shangrila-510

Un aparat ventilatie Shangrila 510 intruneste toate calitatile necesare pentru a putea oferi maximul de eficienta in situatii de urgenta. Atunci cand trebuie luate decizii rapid si se cere utilizarea unui produs usor de manevrat care sa nu ingreuneze in niciun fel actiunuile cadrelor medicale, acest tip de dispozitiv este cea mai buna alegere.

Design

Printre cele mai importante caracteristici ale unui aparat ventilatie Shangrila 510 se enumera usurinta si rapiditatea cu care se poate instala in ambulanta. Mai mult, designul sau ii permite sa fie atasat rapid de marginea patului pacientului pentru acces simplu la optiunile pe care le ofera. Fiind portabil, permite control rapid si actiune rapida, ceea ce este cel mai important lucru in situatiile limita.

Principalele caracteristici ale unui aparat ventilatie Shangrila 510

Acest produs multi – functional permite setarea tuturor parametrilor intr-un singur pas. A fost creat sa ofere functii complete ce permit monitorizarea in conditii de siguranta a pacientului, iar performanta sa este una de incredere dovedita. Aparatul ofera posibilitatea de a analiza mai multi parametri si indicatori despre starea pacientului in acelasi timp, iar pentru cazuri speciale in care persoana asistata se confrunta cu apnee, exista un mod de ventilare de rezerva. Astfel, problema este remediata in timp util.

Moduri de operare ale unui aparat ventilatie Shangrila 510

Dispozitivul poate fi controlat atat pneumatic cat si electronic si vine cu mai multe moduri de operare. Tocmai aceste capacitati remparcabile l-au facut sa fie ales ca ventilator de urgenta pentru Jocurile Olimpice Beijing din 2008, aceasta decizie fiind cea mai mare dovada ca este un produs de incredere. Faptul ca acest model de aparat ventilatie Shangrila 510 este folosit in 130 de tari pentru serviciile de ambulanta este o dovada in plus ca este un produs de calitate. Iata care sunt modurile sale de ventilare:

  • AssisUControl(A/C);
  • Ventilare Spontana (SPONT);
  • Ventilare Obligatorie Intermitenta Sincronizata (SIMV);
  • Ventilare Manuala (Manual);
  • Combinat: VCV+SIGH.

Monitorizare si alerte in caz de pericol

La fel cum monitorizarea eficienta a starii pacientului este cruciala in situatii de urgenta, un sistem de alerte bine pus la punct poate face o mare diferenta. Alarmele cu care este prevazut aparatul au rolul de a semnala probleme precum: apneea, alimentare cu curent intrerupta, lipsa de oxigen, baterie descarcata, PAW(presiunea cailor respiratorii) mare, PAW mica. Mai departe, acest model dispune de o functie de monitorizare a valorilor pentru:

  • presiune: Ppeak;
  • Volum/debit: Vt, MV, Ftotal;
  • valori timp: presiune/timp.

Parametrii de functionare pentru tipul de aparat ventilatie Shangrila 510

Pentru a intelege mai bine modul de operare al produsului. este bine sa fim informati cu privire la parametrii in care acesta functioneaza. Asadar, este important de stiut ca ritmul respirator este cuprins intre: 4-99bpm(mod A/C) / 4-40bpm(mod SIMV) 2:1-1:4 /, in timp ce volumul fluxului poate ajunge pana la 1500ml. Alti parametrii reprezentativi ai dispozitivului:

  • sensibilitatea presiunii de declansare este 2-0kPa (deasupra PEEP);
  • Raportul IE se incadreaza intre 48%-100%;
  • PEEP (este opțional): 0.5-2kPa.

Alimentare

Optiunile de alimentare pentru un aparat ventilatie Shangrila 510 sunt flexibile, fiind disponibile variantele de alimentare cu gaz si alimentare cu curent. Pentru mai multe detalii vizitati magazinul online medizone.

Specificatii tehnice

Pentru cei interesati in a cunoaste date tehnice despre acest produs, va informam ca dimensiunile lui sunt de 175 mm l X 170 mm L x 300 mm A, iar greutatea sa este de 3,5 kg.

Daca aveti nevoie de informatii in plus legate de presiunea maxima de siguranta, cerinte de mediu, conformitate si altele, puteti regasi produsul aici.

Pentru a descoperi si alte tipuri de aparate de ventilatie, puteti vizita site-ul, unde veti descoperi o gama vasta de modele si functionalitati.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: