Articole

Aparatura medicala la preturi avantajoase. Cum?

aparatura-medicala-la-preturi-avantajoase-cum

Cu totii stim ca dotarea cabinetelor cu aparatura medicala performanta poate fi destul de costisitoare. Din acest considerent este bine sa fim atenti la unele aspecte pentru a obtine aceleasi echipamente in conditii mai avantajoase. Mai jos va prezentam cateva criterii pe care va puteti baza.

Cautati furnizori ce includ clientii intr-un Club exclusivist

Exista furnizori ce au implementat aceasta ideea. Metoda presupune recompensarea clientilor fideli prin includerea lor intr-un club cu diverse beneficii. Asadar, au loc discount-uri personalizate, reduceri de preturi permanente, si multe alte avantaje care au ca scop rasplatirea clientilor pentru loialitatea lor. Un astfel de furnizor de aparatura medicala este Medizone. Cu o experienta de peste 10 ani si 7000 de produse in magazinul online, a creat clubul Medizone pentru a oferi aceste beneficii partenerilor sai: https://medizone.ro/club-medizone.

Urmariti reducerile de preturi pentru aparatura medicala

Tot la Medizone puteti gasi aceste campanii in plina desfasurare. Periodic au loc reduceri de preturi pentru o gama variata de produse pentru a se acoperi o arie cat mai mare din specializarile medicale. Astfel, lunar se selecteaza o categorie de produse medicale ce vor beneficia de preturi mai mici intreaga luna. Saptamanal, doar in zilele de Joi sunt in desfasurare SuperPromotiile, unde veti gasi alte produse. Veti putea gasi inclusiv aparatura medicala, cu preturi speciale valabile in ziua respectiva. Asadar, fiti atenti! Urmariti: https://medizone.ro/promotii-medizone.html.

Considerati cantitatea

Cantitatea este din nou un factor ce poate modifica pretul unui produs. Cu cat cantitatea produsului comandat este mai mare, cu atat pretul pentru acesta va fi mai mic. Prin urmare, poate ar fi convenabil sa plasati comenzi mai rare si mai mari pentru acele produse ce sunt consumabile, si pentru care trebuie oricum refacut stocul periodic.

Metoda de plata pentru aparatura medicala

Atunci cand se efectueaza plata integral prin transfer in contul bancar, unii furnizori aloca un discount pentru ca a fost incasata intreaga suma. Pentru ei este un avantaj acest lucru. Din acest motiv isi incurajeaza clientii ce procedeaza in acest fel prin mici reduceri si trimiterea produselor la preturi mai avantajoase.

2 Comments
Share

admin

Comments

  1. Sterilizant instrumentar: Sekusept Aktiv, dezinfectant de nivel inalt - News Medizone
    September 26, 2022 at 10:27 am

    […] dar nu se pot steriliza la cald. Iar pentru ca am atins subiectul aparatura, iata cateva trucuri rapide pentru a descoperi aparatura medicala la preturi […]

  2. Produse medicale livrare rapida: Medizone - News Medizone
    June 21, 2023 at 6:56 am

    […] Descoperiti mai multe recomandari si sfaturi achizitii produse medicale. […]

Reply your comment: