Articole

B. Braun – calitate germană, în industria medicală românească

b-braun-calitate-germana-in-industria-medicala-romaneasca

Medizone colaborează numai cu furnizori de top, pentru a asigura standardele de calitate care au consacrat acest nume în cei peste 12 ani de activitate. Un astfel de furnizor este B. Braun – unul dintre liderii furnizorilor de produse medicale la nivel mondial – prin intermediul căruia vă punem la dispoziție produse de o calitate ireproșabilă: consumabile, dezinfectanțidispozitive/aparate și nu numai.

Inspirată de succesul înregistrat în tările din Europa de Est, compania B. Braun Melsungen AG a deschis prima sucursală din România – B. Braun Medical – în anul 1998, în Timișoara, aceasta funcționând cu 10 angajați. Pasiunea pentru excelență a companiei a făcut ca și în țara noastră să înregistreze un success fulminant, numărând, la momentul actual, 19 ani de activitate pe meleaguri românești.

B. Braun Medical se ramifică în trei divizii, dedicate integral domeniului sănătății:

  • Divizia dedicată spitalelor – Hospital Care – se ocupă cu furnizarea produselor medicale de uz intraspitalicesc: truse de perfuzie/transfuzie, ace, seringi, ace pentru biopsie, catetere ș.a.m.d.
  • Divizia Aesculap – are ca misiunea furnizarea de produse și servicii necesare proceselor de bază în chirurgie: instrumentar, fire de sutură, casolete sterilizare etc.
  • Divizia OPM (Out Pacient Market) acoperă atât cerințele spitalelor și pe cele ale specialiștilor care dețin cabinet private, policlinicilor, cât și diverse produse destinate îngrijirii la domiciliu. Printre produsele comercializate sub această divizie, se numără: produse pentru controlul infecțiilor, soluții igienizante, mănuși de examinare și chirurgicale, pansamente pentru tratarea plăgilor ș.a.m.d.

De asemenea, B. Braun deține alte două companii, care au ca activitate producerea soluțiilor perfuzabile furnizate sistemului medical din România, respectiv furnizarea produselor de dializă spitalelor și clinicilor axate pe astfel de servicii.

În prezent, compania în discuție deține sucursale în aproape toată lumea, numărând peste 40.000 de angajați.

În magazinul Medizone veți găsi o lama largă de produse B. Braun, de la dezinfectanți, seringi, ace, catetere , truse de anestezie , până la aparate de măsurat glicemia (glucometru). Vă așteptăm cu drag!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: