Articole

Banchete sala de asteptare si scaune medicale – in oferta Medizone

banchete-sala-de-asteptare-si-scaune-medicale-in-oferta-medizone

Infrastructura fizică reprezintă un element deosebit de important pentru un cabinet medical.  O gamă de mobilier medical potrivit spațiului, cu fiecare element curățat și dezinfectant conform reglementărilor în vigoare, care să genereze o stare de confort și încredere pacienților, se numără printre elementele pe care aceștia le asociază serviciilor medicale de nivel înalt.

Având în vedere acest lucru, este important să te îndrepți către un furnizor de mobilier medical de încredere, iar Medizone te poate ajuta în acest sens. Astfel, în oferta noastră online de mobilier pentru spitale, clinici și cabinete, găsești toate cele necesare pentru echiparea completă a unui spațiu destinat serviciilor medicale, printre care și banchete pentru sala de așteptare și scaune rotative sau scaune pentru recoltarea sângelui.

Din oferta noastră de banchete pentru sala de așteptare, poți alege:

  • banchetă pentru sala de așteptare cu 2 locuri și șezut tapițat;
  • banchetă medicală cu 3 locuri și șezut tapițat;
  • banchetă cu 4 locuri, cu șezut tapițat;
  • banchete pentru sala de așteptare, 2 – 5 locuri, cu cadru din inox și scaune din plastic, foarte ușor de curățat și dezinfectat.

Banchetele sunt disonibile în diferite culori (roșu, albastru, galben, vernil, negru etc.), astfel încât să le poți integra cu ușurință în estetica spațiului tău de lucru. În plus, dispun de cadru fix prevăzut cu sistem antiderapaj și protecție pentru podea, iar scheletul metalic este vopsit electrostatic.

De asemenea, îți punem la dispoziție scaun rotativ fără spătar pentru medici, foarte practic și calitativ, disponibil într-o gamă vastă de culori (până la 30 de nuanțe), cu înălțime reglabilă și piston cu gaz, tapițat cu piele ecologica.

Scaunele pentru recoltarea sângelui și scaunele pentru perfuzii/chimioterapie nu lipsesc nici ele din oferta noastră. În ceea ce privește scaunele de recoltare, aceștia au o structură metalică vopsită în câmp electrostatic, mișcare simultană a spătarului și a suportului pentru picioare, suporți pentru brațe reglabili și posibilitatea de  a fi  ajustate pentru poziționarea pacientului în poziția trendelenburg.

Scaunele medicale pentru chimioterapie și perfuzii sunt prevăzute cu tăviță și suport pentru perfuzie, cu mișcare separată a spatarului și a suportului pentru picioare. Ca și scaunele de recoltare, și acestea pot fi fixate în poziția trendelenburg, iar suprafețele pernelor și suporții pentru brațe sunt căptușite cu spuma poliuretanică.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: