Articole

Consumabile stomatologice pentru cabinetul tău

consumabile-stomatologice-pentru-cabinetul-tau

Pentru că știm cât de important este pentru tine să ai acces la cele mai bune materiale dentare pentru cabinetul tău, pentru că nu există loc de compromisuri atunci când vine vorba despre activitatea cabinetului tău stomatologic, îți punem la dispoziție o gamă diversificată de consumabile pentru stomatologie.

Compozitele fotopolimerizabile nu lipsesc din oferta noastră, de unde poți alege, dintr-o selecție diversificată, produsul potrivit pentru tine dintre cele provenite de la zeci de producători diferiți.

La noi, găsești și cimenturi definitive, cimenturi provizorii și cimenturi ionomeri, precum și compozite, acrilate și adezivi (adeziv fotopolimerizabil, adeziv în seringă, ceară adezivă, ceară ortodontică mentolată, ceară profilată, primer fotopolimerizabil ș.a.m.d.).

Îți punem la dispoziție și biomateriale dentare, dar și produse pentru demineralizare (acid demineralizant, acid fluorhidric, gel demineralizant etc.) și produse pentru finisare și lustruire (aplicatoare, bandă abrazivă, bandă celuloid, bandă pentru finisare și lustruire, gume diamantate, bulete de vată, benzi celuloid, discuri finisare etc.).

În același timp, în magazinul online Medizone se găsesc, negreșit, consumabile pentru chirurgia dentară, din această categorie făcând parte produse precum: ace atraumatice, ace sutură, canule aspirator chirurgical, chiurete implant, micro aspiratoare, seringi aspirație, vârfuri pentru aspiratoare, seturi chirurgicale sterile etc.

Nevoile legate de sigilare și fluorizare le asigurăm cu produse precum: sigilanți dentari, geluri pentru desensibilizare, geluri pentru fluorizare, soluții pentru desensibilizare și altele.

Îți punem la dispoziție, de asemenea, toate cele necesare în cazul unei retracții gingivale: fire de retracție impregnate și neimpregnate, ață dentară, pastă astringentă pentru retracție, sisteme retracție gingivală, tampoane compresie dentară și multe altele.

Pe lângă toate acestea și multe altele disponibile în magazinul online, la noi găsești și echipamente și instrumentar stomatologic.

Aruncă o privire pe site!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: