Articole

Cum alegem cel mai bun mobilier medical?

cum-alegem-cel-mai-bun-mobilier-medical

Sunt cateva aspecte importante pe care trebuie sa le umarim atunci cand dorim sa alegem mobilier medical de calitate pentru dotarea cabinetelor, a spitalelor sau a salilor de tratament. Mai mult de atat, anumiti factori sunt cruciali pentru a ne asigura ca produsele pentru care optam sunt de durata si de incredere.

Functionalitate 

Atunci cand vorbim de mobilier pentru sali de chirurgie spre expemplu, trebuie sa tinem cont de capacitatea acestuia de a se adapta in functie de nevoi. Paturi si mese electrice, scaune reglabile si multe alte produse ce permit modificari sunt absolut necesare pentru a asigura un maximum de confort pacientilor in timpul procedurilor. In plus, tehnologiile inovative folosite de acest tip de mobilier contribuie la realizarea interventiilor cu succes si inlatura riscurile ce pot aparea in situatiile in care campul operational este limitat, sau ingreuneaza munca cadrelor medicale.

Rezistenta

Cand ne gandim la mobilier medical rezistent ne referim la durabilitatea produselor in timp, dar si la puterea lor de a rezista atunci cand sunt expuse unor factori daunatori. Asadar, este bine sa ne axam pe garantie cand cautam echipament medical electric de incredere, si sa luam in calcul rezistenta pe care acesta o are la dezinfectanti si la alte produse de curatare dure. Pentru dotarea clinicilor cu banchete, dulapuri, carucioare, mese operatie si scaune de calitate, este bine sa optam pentru produse confectionate din materiale rezistente la coroziune.

Calitati ergonomice

Indiferent ca vorbim de spitale, clinici, sali de tratement sau de infrumusetare, este important sa optam pentru un mobiler medical ergonomic, care sa poata fi amenajat intr-un mod cat mai optim pentru a permite desfasurarea activitatilor zilnice cu usurinta. Din acest motiv, Medizone va recomanda noptiere, mese de instrumentar, paravane si canapele create special pentru a putea fi montate cu usurinta intr-un spatiu ce poate fi fructificat la maximum.

Design ce ajuta pacientii sa simta diferenta

Confortul pacientilor este foarte important atunci cand acestia isi formeaza o opinie despre experienta pe care au avut-o in timpul vizitei la medic. 

Mai mult, oricat de nesemnificativ ar parea, aspectul unui cabinet medical este important pentru felul in care un pacient se simte in timpul unei consultatii sau al unei interventii. Fie ca ne gandim la mobilier medical stomatoloigic, fie la echiparea clinicilor cu mobilier oftalmologic, sunt multi cumuli care ajuta la crearea unei experiente placute pentru pacienti. Iar un pacient multumit este o recomandare excelenta!

Culorile alese, modelele si felul in care produsele sunt dispuse in sali pot construi un design armonios si primitor care sa dea pacientilor senzatia ca se afla intr-un loc sigur si prietenos. Unul din produsele gandite de Medizone tocmai cu acest scop este stativul pediatric colorat. Insa puteti gasi mult mai multe echipamente in categoria dedicata din site: mobilier medical

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: