Articole

Cum sa alegi incaltamintea medicala: sfaturi utile

cum-sa-alegi-incaltamintea-medicala-sfaturi-utile

Avand în vedere natura meseriei, ai nevoie de încălțăminte medicală de calitate, care să îți ofere confort și să te susțină (la propriu) cu succes și în cele mai agitate zile.

Atunci când alegi o pereche de saboți medicali, pantofi medicali sau papuci medicali, trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

  • talpa exterioară să fie flexibilă, ușoară și antialunecare, astfel încât să se realizeze în siguranță și facil tracțiunea necesară deplasării, precum și înclinarea piciorului în față, chiar dacă se află pe o suprafață alunecoasă.

Recomandăm pantofii medicali unisex Calipe, din microfibră respirabilă, cu talpa flexibilă, ultra ușoară, antialunecare.

  • grosimea tălpii intermediare să fie una potrivită – plasată peste talpa exterioară cu rolul de a absorbi șocurile, lamela nu trebuie să fie foarte subțire, dar, în același timp, o grosime excesivă îți va crea impresia că nu ai contact cu podeaua.
  • branțul – ideal ar fi ca perechea pe care o alegi să aibă branțurile ușor căptușite, astfel încât să poată absorbi umezeala și, în același timp, să ofere sprijin și confort.
  • materialul părții superioare – fiecare tip de material are avantajele sale. Dacă o pereche de saboți medicali din piele se evidențiază prin durabilitate, printr-o mai mare rezistență mare la frecare, cei realizați din plasă/microfibră au avantajul de a permite circulația aerului și drenajul.

În plus,  îți recomandăm să iei în considerare și accesorizarea saboților medicali cu o curea pentru gleznă, care asigură un confort sporit, împiedicând alunecarea călcâiului  în timpul mersului, așa cu sunt sabotii chirurgicali Zoccolo, ultra lejeri, cu talpă exterioară antialunecare și talpă interioară cu microsfere pentru stimularea circulației sanguine.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: