Articole

Dezinfecție la superlativ: produse marca Laboratoires Anios, disponibile în magazinul Medizone

dezinfectie-la-superlativ-produse-marca-laboratoires-anios-disponibile-in-magazinul-medizone

Știi deja că dezinfecția este absolut obligatorie în unitățile sanitare de orice tip, reprezintând o etapă indispensabilă pentru realizarea unui act medical corect și complet. Această operațiune trebuie realizată corelat, pornind de la respectarea regulilor privind igiena mâinilor personalului medical și până la dezinfecția suprafețelor și cea a echipamentelor.

Dezinfecția mâinilor reprezintă principală măsură profilactică împotriva răspândirii infecțiilor, potrivit studiilor de specialitate. La sfârșitul anului trecut, Ministerul Sănătății a lansat chiar și o campanie de conștientizare pe această temă, mesajul cheie al proiectului fiind unul cât se poate de grăitor: “Dezinfectează-ți mâinile, salvezi o viață”, după ce studiile au scos la lumină faptul că cele mai multe infecții spitalicești au ca factor comun lipsa igienizării corespunzătoare a mâinilor personalului de specialitate.

Concomitent, dezinfecția instrumentarului medical trebuie să fie realizată în mod constant,  astfel încât să fie eradicat orice microorganism cu care ar putea fi contaminate instrumentele, evitându-se astfel infecțiile încrucișate. În aceeași ordine de idei, dezinfecția suprafețelor și a dispozitivelor medicale, trebuie realizate cu strictețe.

Medizone îți susține eforturile în vederea prevenirii infecțiilor și contaminării, punându-ți la dispoziție produse premium destinate dezinfecției, marca Laboratoires Anios – lider mondial în comercializarea substanţelor dezinfectante.

Laboratoires Anios este o companie ce produce şi comercializează produse dezinfectante de o calitate superioară. Sediul central al firmei se află în Franţa, însă există puncte de lucru în 85 de ţări de pe glob. Anios activează în întreg sectorul medical, ca şi în industria farmaceutică, cosmetică, alimentară şi în sectorul ospitalier.

Compania investeşte constant în cercetare, pentru a preveni adaptarea microorganismelor la soluţiile produse.

Magazinul medical Medizone oferă o gamă variată de dezinfectanți marca Anios, de la produsele de dezinfecție destinate igienizării și dezinfectării mâinilor/tegumentelor, suprafeţelor, instrumentarului medical, aparaturii şi până la cele care vizează dezinfecția aeromicrofloră.

Pornind de la considerentul potrivit căruia este mai ușor să previi decât să tratezi, prevenirea infecțiilor este incontestabil mai simplă decât combaterea lor. Investește în produse de calitate!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: