Articole

Dispenserul pentru acoperitori de incaltaminte: de ce sa alegi unul pentru cabinetul tau

dispenserul-pentru-acoperitori-de-incaltaminte-de-ce-sa-alegi-unul-pentru-cabinetul-tau

Orice spațiu care necesită o igiena riguroasă poate beneficia de pe urma folosirii unui dispenser pentru acoperitori de pantofi, acesta acționând ca o barieră și protejând igienic spațiile interioare de murdăria adusă din exterior.

Poți achiziționa un astfel de dispenser în varianta clasică, manual sau poți opta pentru un dispenser automat, foarte practic și rezistent, care crește rata adoptării sistemului prin aceea că utilizatorul nu trebuie să încalțe botoșeii manual (activitate care, în timp, tinde să fie percepută drept o pierdere de timp). În plus, un astfel de aparat nu necesită cheltuieli de întreținere, altele decât cele legate de achiziționarea acoperitorilor de unică folosință pentru pantofi.

De ce să alegi un astfel de dispozitiv pentru spațiul tău de lucru?

  1. Păstrarea unui nivel optim de igienă și eficientizarea procesului de curățare – aparatul va împiedica împrăștierea murdăriei, astfel că se va elimina necesitatea  intervenției personalului pentru curățarea podelelor, ca și consumul de soluții și materiale necesare, mai ales toamna și iarna, atunci când este necesară igienizarea constantă a podelelor pline de noroi.
  2. Reduce riscul de accidentări – nu putem fi niciodată prea precauți. Atunci când podelele sunt noroioase sau ude în urma spălării repetate, riscul alunecării crește. Folosind acoperitorii de încățăminte, podele rămân curate și uscate pe tot parcursul zilei, indiferent de condițiile meteo.
  3. Scade riscul de contaminare încrucișată, împiedicând vehicularea microbilor de la un pacient la altul în sala de așteptare.
0 Comments
Share

admin

Reply your comment: