Articole

Indragosteste-te de promotiile noastre! Electrocardiograf portabil cu 3% reducere!

indragosteste-te-de-promotiile-noastre-electrocardiograf-portabil-cu-3-reducere

Valentine’s Day: acea zi din an care atrage cel mai mult atentia asupra INIMII. Pentru ca este motorul ce pune totul in functiune, ne-am gandit si noi sa ii acordam atentie speciala: oferim aparatul de tip electrocardiograf portabil 12 canale Contec ECG 1200G cu un pret mai mic! 3% reducere!

Medizone: Sarabatorim Valentine’s Day!

Printre cele mai solicitate aparate medicale din magazinul online www.medizone.ro se afla si modelul de electrocardiograf portabil 12 canale Contec ECG 1200G. Din acest motiv am hotarat ca, pentru a sarbatori ziua de Valentine’s Day, sa ne redirectionam atentia catre acest produs dedicat inimii. Astfel, ne propunem sa oferim un discount la fiecare achizitie pe care clientii nostri o vor face pe parcusul intregii zile.

Descriere si functionalitate

Printre marile avantaje ale acestui dispozitiv se enumera faptul ca el poate fi folosit in orice spatiu medical, dar si in afara unitatilor medicale, in situatiile de urgenta, caracteristica sa portabila facandu-l extrem de util. Mai mult de atat, functiile si modalitatile simple de utilizare permit intrebuintarea acestuia rapida si luarea masurilor corespunzatoare in timp util. Operarea produsului este foarte intuitiva datorita posibilitatii de apelare rapida a functiilor, iar ecranul sau tactil si meniul usor de navigat permit inregistrarea rapida a pacientilor, asigurand o utilizare rapida.

Functiile unui electrocardiograf portabil 12 canale Contec ECG 1200G

Undele ECG sunt inregistrate si afisate in mod automat, iar masurarea si diagnosticarea parametrilor acestora este posibila de asemenea in mod automat. Dispozitivul aduna semnalele ECG pe 12 canale simultane si realizeaza o analiza asupra modurilor de inregistrare: 12X1, 6X2+1, 6X2, ritmus row12, row10, row8, row6, etc. Cu privire la modurile de afisare cu mai multe derivatii, un asemenea electrocardiograf portabil are capacitatea de a monitoriza undele in timp real cu 3, 6 sau 12 derviatii. Mai mult, acesta poate oferi date despre decuplarea electrozilor, epuizarea hartiei de imprimare, etc.

Specificatii tehnice

In continuare, un electrocardiograf portabil 12 canale Contec ECG 1200G permite gestionarea bazei de date cu usurinta, fiind necesara utilizarea unui singur buton pentru stocare date si tiparire. Este necesara o singura apasarea a butonului pentru pornirea inregistrarii si pentru a se efectua electrocardiograma in conditii usoare. Un ajutor in plus este oferit de catre ecranul tactil TFT LCD Color de aproape 21 cm si cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Acesata indica forma de unda si starea de operare si poate fi citit cu usurinta datorita dimensiunii sale generoase. Pentru mai multe informatii tehnice, accesati aici.

Accesorii electrocardiograf portabil 12 canale Contec ECG 1200G

Produsul vine insotit de accesorii standard, iar lista acestora se compune din:

  • 6 electrozi precordiali;
  • 4 electrozi membre;
  • 1 cablu pentru conectare pacient;
  • 1 cablu alimentare;
  • acumulator Li-Ion;
  • rola hartie termosensibila.

Pentru a evita situatiile periculoase, produsul este prevazut cu protectie la defibrilare.

Nu ratati toate produsele noastre dedicate inimii: SuperPromotii Valentine’s Day!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: