Articole

Masa aparatura cu actionare electrica TB2

masa-aparatura-cu-actionare-electrica-tb2

In ceea ce priveste functionalitatea unui produs, masa aparatura cu actionare electrica TB2 este un produs optim pentru un cabinet medical.

Dotarea unui spatiu medical cu echipamente de incredere este o conditie absolut necesara pentru eficientizarea activitatii la locul de munca. Ceea ce recomanda acest dispozitiv sunt caracteristicile sale, insa si parerile utilizatorilor cu privire la rezistenta si durabilitate aduc un aport mare.

Importanta unor aparate medicale de incredere

Echipamentele medicale cu care sunt dotate cabinetele pot schimba considerabil felul in care se desfasoara actvitatea cadrului medical. Aparatura medicala performanta poate imbunatati drastic intregul proces medical si ajuta in mod direct la obtinerea unor rezultate de mai mare precizie. Mai mult de atat, obtinerea acestor rezultate se face mult mai simplu si mai rapid cu ajutorul unor dispozitive pe care ne putem baza.

Dotari minime obligatorii cabinet oftalmologie

Conform Ministerului Sanatatii, un cabinet de specialitate trebuie sa fie echipat cu urmatoarele pentru a-si putea desfasura activitatea:

Rolul unui produs precum masa aparatura cu actionare electrica TB2

Pe langa toate acele dotari minime ce se cer pentru un cabinet cu specialitate oftalmologica, este necesar sa luam in calcul si echipamentele ce nu sunt obligatorii insa reprezinta o imbunatatire a spatiului medical. Iata atributele produsului pe care il propunem azi.

Design

In primul rand, aceasta masa cu actionare electrica poate fi folosita pentru echipamente oftalmologice, dar si pentru alt tip de echipamente. Datorita design-ului ce ii permite sa fie usor de relocat, poate fi folosita cu usurinta ca o platforma pentru un numar variat de dispozitive medicale ce pot fi amplasate simplu pe blatul acesteia. Mai departe, aceasta pote fi utilizata pentru aparate de tratament medical, dar si pentru amplasarea unui computer, sau a altor echipamente atunci cand este necesar.

Functionalitate

Confectionata din materiale de calitate, ofera siguranta cand vine vorba de realizarea operatiilor cu succes. Estetica simpla a produsului si modul rapid de manipulare ajuta la obtinerea performantelor dorite. Avand in vedere ca o masa aparatura cu actionare electrica TB2 cantareste doar 19 kg, utilizarea ei este cu atat mai usoara. Masa include un blat pentru un aparat, si a fost realizata folosindu-se cele mai avansate tehnologii, acoperind astfel o durata de viata mare.

Elevatie

Ridicarea blatului de lucru se poate face intr-un interval de elevatie cuprins intre 63 cm – 82 cm, ceea ce permite adaptatarea la nevoile specifice ale fiecarei proceduri.

Sarcina de incarcare

Capacitatea de incarcare pentru un dispizitiv precum o masa aparatura cu actionare electrica TB2 este de peste 50 kg si ajunge pana la 75 kg. Dimensiunile platformei sunt cuprinse intre 48 cm x 20 cm, ceea ce permite utilizatorului sa amplaseze un singur aparat medical, sau mai multe diverse alte obiecte atunci cand este folosita cu alt scop.

Detalii tehnice pentru masa aparatura cu actionare electrica TB2:

  • putere: 120 W;
  • input: AC 220 V 50 Hz.

Pentru acces produs vizitati aici.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: