Articole

Masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox

masa-instrumentar-mobila-2-blaturi-inox

Masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox: 2 alaturari care transforma un produs medical standard intr-un produs medical de calitate. Materialul din care este confectionat un produs poate sa determine care va fi durata lui de viata, dar si alte lucruri extrem de importante.

Importanta calitatii materialelor

Asa cum instrumentarul folosit in cabinetele medicale poate suferi modificari ale suprafetei atunci cand nu este intretinut corespunzator, la fel si mobilierul dintr-un spatiu medical poate fi afectat intr-un mod negativ. Mai mult de atat, modificarea proprietatilor acestora in sens negativ se poate realiza in urma proceselor de sterilizare sau de decontaminare, daca sunt folosite materiale de slaba calitate. Pentru masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox, materialul din care este confectionata reprezinta un avantaj.

Proprietatile otelului inoxidabil

Factori precum folosirea necorespunzatoare a reactivilor chimici sau calitatea slaba a apei pe care o folosim in timpul sterilizarii poate duce la deteriorarea instrumentelor medicale. Acelasi lucru este valabil si pentru mobilier, insa pentru o masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox, riscurile sunt mici. Rezistenta la corozoiune, aceasta poate fi folosita cu incredere pentru sterilizarea echipamentelor medicale. Otelul inoxidabil asigura rezistenta si durabilitate, oferind doua avantaje esentiale pentru cei ce isi doresc sa realizeze o investitie inteligenta.

Specificatii produs

Masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox, este prevazuta cu 4 roti, oferind extra mobilitate si posibilitatea de manevrare usoara. Mai mult, aceasta este dotata cu un sistem de franare pentru a intruni standardele de siguranta impuse intr-u unitate medicala. Pe langa cele doua blaturi incorporate, produsul este prevazut cu 2 manere pentru a asigura o deplasare mai eficienta prin mai multa capacitate de manevrare.

Dimensiunile pentru masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox, sunt urmatoarele:

  • L – 600 mm;
  • l – 440 mm;
  • H – 830 mm.

Cum putem proteja cel mai bine un produs precum masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox?

Pentru ca nimic nu este indestructibil, este recomandat sa acordam totusi atentie modului in care avem grija de un echipament precum o masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox. Un sfat ar fi sa evitam expunerea constanta la apa sarata, cu o concentratie foarte mare. Daca aceasta actiune se va repeta, chiar si acest material se poate coroda.

Importanta unui mobilier medical de calitate

Din categoria furnizorilor ce pun accent pe calitate si castigarea increderii colaboratorilor sai se afla si Medizone – www.medizone.ro. Un mobilier medical de calitate dar si alte dispozitive vor asigura utilitate pe termen lung, ceea ce este unul din principalele criterii de selectie pe care cadrele medicale le au in vedere. Dotarea unui spatiu cu echipamente de incredere si cu aparatura medicala performanta poate determina succesul activitatilor medicale din cadrul acestuia. Durabilitatea, functionalitatea, conditiile de siguranta, dar si confortul si timpul de operare a unui produs, sunt elemente decisive atunci cand trebuie sa luam o decizie.

Design masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox

Din punct de vedere estetic, masa instrumentar mobila, 2 blaturi, inox este un produs ce ofera un aspect vizual placut, avand o suprafata ce imita luciul de oglinda.

Din punct de vedere practic, aceasta are un design ce indeplineste nevoile actuale ale unui spatiu medical, avand capacitatea de a satisafce cerinte diverse intr-un timp cat mai scurt. Usurinta cu care este utilizata sprijina indeplinirea sarcinilor zilnice si ajuta activitatea medicala sa fie mult mai practica si eficienta.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: