Articole

Masti faciale pentru copii, disponibile in oferta Medizone

masti-faciale-pentru-copii-disponibile-in-oferta-medizone

Contextul actual impune respectarea unor condiții obligatorii pentru a ne proteja sănătatea. Pe lângă spălarea și dezinfectarea mâinilor, masca medicala reprezintă o barieră de protecție în fața noului virus.

Special pentru copii, am introdus în ofertă masti medicale AVE, cu trei pliuri și trei straturi, special create pentru a acoperi corespunzător nasul, gura și bărbia celor mici. Important de menționat este faptul că măștile chirurgicale pentru adulți nu sunt eficiente pentru copii din cauza faptului că, fiind mari pentru figura unui copil, nu permit o fixare eficienta, lăsând spațiu pentru pătrunderea microorganismelor patogene.

Mastile pentru copii AVE sunt dotate cu fir nazal încastrat în marginea măștii, din aluminiu, ce permite fixarea corespunzătoare în zona nasului. De asemenea, au benzi elastice în buclă pentru o fixare simplă după urechi.

Fiecare masca pentru copii este confecționată din materiale care nu irita, hipoalergenice și fără miros.

În fabricarea unei masti de protectie pentru copii, marca Ave, se folosesc 3 straturi diferite de material filtrant:

  • pentru stratul exterior: material sintetic nețesut;
  • pentru stratul median: material sintetic contopit, alb;
  • pentru stratul interior:  material sintetic nețesut, alb.

Fiecare strat al corpului măștii este realizat din polipropilenă prelucrată special, cu  fibre cu diametrul de 1-5 microni, formând o structură capilară ultra fină ce acționează drept filtru cu eficiență ridicată, asigurând, în același timp, respirația fără efort, gestionarea umidității și rezistența crescută la stropirea cu fluide corporale.

De precizat este faptul că eficiența măștii este dată și de modul de purtare, poziția corectă de purtare a măștii fiind cu firul nazal în partea de sus și cu fața colorată spre exterior, poziționată peste nas, gură și bărbie.

Măștile de protecție Ave pentru copii sunt disponibile aici!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: