Articole

Mobilier medical in oferta Medizone

mobilier-medical-in-oferta-medizone

Mobilierul medical de calitate, întreținut corespunzător, curățat și dezinfectat, care să confere senzația de confort și încredere, constituie unul dintre lucrurile pe care pacienții le asociaza serviciilor medicale calitative.

La noi, găsești o gamă vastă de mobilier medical, produse durabile, realizate din materiale ce permit curățarea și dezinfectarea, pentru păstrarea unui nivel optim de igienă în cabinete medicale, clinici și spitale.

Poți cumpăra online, simplu și rapid, scaune pentru sala de așteptare, paturi de spital, mese pentru instrumentar, noptiere de spital, dulapuri medicale, paravane medicale, dispensere pentru dezinfectant de maini și nu numai.

În ofertă, găsesți produse precum:

Banchetă pentru sala de asteptare, cu 2, 3, 4 sau 5 locuri, cadru din inox și șezut plastic, culoare la alegere – roșu, albastru, galben, vernil sau negru, disponibilă aici. Categoria include, printre altele și banchetă tapițată pentru sala de așteptare, din piele ecologică, diverse culori, prevăzută cu sistem antiderapaj și protecție pentru podea.

De asemenea, îți punem la dispoziție pat mecanic spital, cu două funcții sau pat medical electric Fazzini, multifuncțional, disponibile în categoria de paturi de spital, care include și paturi de spital pentru copii sau paturi de spital pentru nou nascuti.

În site, găsești și masa pentru instrumentar cu 2 rafturi, din inox, mobilă, Titanox.

Fiind deosebit de practice, din oferta noastră nu lipsesc nici dispenserul pentru dezinfectant de maini SanaPlust Automatic 520 sau dispenserul pe senzori pentru dezinfectant de maini SanaPlus Automatic 510.

Pentru a-ți putea alege produsele necesare, îți punem la dispoziție oferta noastră completă de mobilier medical, pe care o poți găsi aici.

 

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: