Noutati

Nou în oferta Medizone: gamă vastă de consumabile stomatologice

nou-in-oferta-medizone-gama-vasta-de-consumabile-stomatologice

Cu o experiență de peste 13 ani în comercializarea de consumabile medicale, aparatură și instrumentar, suntem mândri să putem spune că Medizone a devenit un nume de referință pe piața medicală din România. Acest deziderat a fost atins prin focusarea pe nevoile clienților, printr-o deosebită implicare în relația cu aceștia și prin adoptarea unei atitudini proactive.

Patru aspecte guvernează relația noastră cu clienții, și anume: pretenie, respect, profesionalism și, nu în ultimul rând, securitate în tranzacții. Considerăm că lucrururile mici fac diferențe mari și ne bazăm pe acest principiu în gestionarea relației pe care o avem cu fiecare client în parte.

Căutând să ne adaptăm constant la cerințele pieței, ne-am îmbogățit considerabil oferta de consumabile stomatologice, astfel că, începând cu luna curentă, putem furniza cabinetelor stomatologice toate cele necesare pentru bunul mers al lucrurilor: de la aparatura medicală de calitate cu care ne-am obișnuit clienții și până la produsele consumabile disponibile acum într-o gamă vastă, de la o varietate de producători.

Astfel, de acum, la noi găsești toate consumabilele de care ai nevoie, indiferent dacă este vorba despre consumabile restaurare coronară, protetică, endodontie, profilaxie, chirurgie si implantologie, protecție și igienă orală.

Îți punem la dispoziție compozite foto, amlgam, cimenturi definitive, cimenturi provizorii, cimenturi ionomeri, materiale amprentă, materiale pentru ocluzie, accesorii protetică, accesorii endodontie, biomateriale, dușuri bucale și multe altele.

În plus, Medizone te întâmpină cu promoții lunare și alte super promoții, de până la – 25%, în fiecare zi de joi. Te așteptăm pe la noi!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: