Articole

Pe ce ne axam cand investim intr-un aparat de anestezie?

pe-ce-ne-axam-atunci-cand-vrem-sa-investim-intr-un-aparat-de-anestezie

Cu totii stim importanta pe care o aparatura medicala performanta o are in economisirea timpului de lucru al medicilor si pentru canalizarea tuturor eforturilor acestora in tratarea rapida a pacientilor. Din acest motiv este esential sa avem in vedere o metoda de a ajunge la acel stadiu in care ne putem baza intru totul pe un aparat de anestezie de incredere. Scopul este acela de a reusi sa ne organizam munca stiind ca acesta ne vor oferi tot sprijinul prin rezultate rapide, analiza, si evaluare de calitate.

Cum alegem?

Insa, cum sa ne asiguram ca un aparat medical ales de noi este cel mai bun? Ei bine, exista cateva criterii de baza, dar si anumite aspecte subtile ce trebuie sa le avem in vedere atunci cand ne decidem.

Am decis sa luam ca exemplu dispozitivul Comen EX 900 pentru a face o scurta analiza a unui aparat de anestezie ultra-performant. Asadar, regasiti in continuare cele mai evidentiate caracteristici care il ajuta sa se transforme in unul din produsele cu cea mai mare cerere.

Ventilatie ce depaseste capacitatile altor aparate

Acest aparat integreaza un sistem de aerisire complet si moduri de ventilatie diferite pentru a asigura ca procedura se desfasoara in conditii de maxima precizie si eficienta. Dispune de ventilatie ajustabila, ventilatie setata de catre sistem, ventilatie sincrona si ventilatie de tip suport pentru operatii cat mai simple si usoare.

Platforma ce controleaza nivelul de oxigen

Aparatul de anestezie Comen EX 900 include un indicator pentru concentratia optima de oxigen. Acest lucru il ajuta sa controleze un debit mic si si un nivel de anestezie minim pentru finalizarea interventiei cu succes. Permite verificarea saturatiei oxigenului din sange usor, rapid si eficient si monitorizeaza respiratia si fluxul de gaze cu succes.

Controlul calitatii

Include un senzor de avertizare cu privire terminarea resurselor si permite gestionarea modului in care se consuma anestezicul. Vine cu un mecanism de revizuire a parametrilor setati, un reminder pentru operatiunea uitata si alte detalii ce au ca scop o standardizare maxima a procesului de anestezie.

Aplicabilitate extinsa

Printre optiunile acestui aparat de anestezie regasim:

  • un modul ce suporta realizarea unui upgrade catre EtCO2, O2, AG, BIS;
  • functia de ventilatie semi-deschisa pentru copii;
  • o iesire de gaz auxiliara comuna;
  • o sursa auxiliara de oxigen ce permite inhalarea preoperatorie a oxigenului si alimentarea cu oxigen de inalta presiune, oferind conditii de suport pentru ventilatorul cu jet;
  • dispozitivul Comen EX 900 are un sistem de aspiratie pentru inlaturarea eventualelor obstructii ale cailor respiratorii;
  • sistem de eliminare a gazelor anestezice pentru protectia cadrelor medicale.

Service si garantie

Desi aceste aspecte sunt foarte importante, majoritatea celor care decid sa cumpere un aparat de anestezie uita sa puna pret pe ele. Prin urmare, dorim sa va aducem in vedere ca o investitie intr-un aparat complex trebuie sa fie protejata prin toate mijloacele posibile, inclusiv prin cautarea unui produs ce vine cu o garantie generoasa. Mai mult de atat, serviciile de mentenanta si asistenta tehnica post-garantie sunt esentiale.

La Medizone, garantia oferita pentru aparatul de anestezie Comen EX 900 este de 12 luni.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: