Articole

Promoțiile lunii la Medizone

promotiile-lunii-la-medizone

La Medizone, promoțiile se țin lanț! În fiecare lună, îți punem la dispoziție o selecție nouă de produse, ofertă compusă din consumabile medicale, aparatură medicală și/sau mobilier medical, astfel încât să putem acoperi orice nevoie ai putea avea la un moment dat vizavi de cabinetul tău.

Dacă încă nu ai apucat să arunci o privire peste promoțiile lunii aprilie, îți recomandăm să o faci! Oferta este disponibilă aici. Vei găsi dezinfectanti medicali, fesi, manusi de examinare, comprese sterile, seringi, dezinfectanți pentru intrumentar, maini si suprafete si alte consumabile indispensabile cabinetului tău, dar și echipamente medicale (electrocauter Surton, monitor pacient etc). Nu lipsește mobilierul medical, categorie din cadrul căreia, luna aceasta, în promoție se află patul de spital mecanic, cu două funcții, precum și canapeaua pentru consultații, cu suport din hârtie.

În plus, dacă încă nu ai aflat, fiecare zi de joi îți aduce reduceri masive la produsele disponibile în categoria “Super Promoții”, avand ocazia de a achiziționa produsele de care ești interesat, la prețuri promoționale, cu până la -25% mai mici.

 

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: