Articole

Sanatate: Aparatul pentru Dezinfectia Aerului MidasAnAir 3040

sanatate-avantajele-unui-aparat-pentru-dezinfectia-aerului-midasanair-3040

Modelul de aparat pentru dezinfectia aerului MidasAnAir 3040 este foarte cautat in industria medicala. Spatii precum cabinete medicale, spitale si clinici beneficiaza de un mediu in care aerul este dezinfectat in proportie de 99%. Acest lucru este foarte important cand vine vorba de crearea unui loc sigur, si de sanatate in general.

Cine are nevoie de aceste masuri de sanatate?

Pe langa industra medicala, industria farmaceutica si alimentara folosesc de asemenea dispozitive precum aparatul pentru dezinfectia aerului MidasAnAir 3040. Laboratoare, fabrici de medicamente sau pentru prelucrarea produselor alimentare trebuie de asemenea sa detina un astfel de echipament.

Cum functioneaza dezinfectia aerului?

Aerul incarcat cu poluanti si microorganisme este trecut prin sistemul de circulatie al aerului din aparat. MidasAnAir 3040 include generatoare de UV-C cu o radiatie neionizanta ce este concentrata cu ajutorul unor oglinzi elipsoidale. Acestea alcatuiesc o cavitate rezonanta. Rezultatul consta intr-un randament foarte bun al dispozitivului, si in protejarea sanatatii celor expusi acestor factori. Timpul de actiune este ales in functie de energia necesara eliminarii fiecarui tip de contaminant.

Performanta

Aparatul se instaleaza pe perete si include o telecomanda pentru setari facile ale modului de lucru. Monitorizeaza constant si verifica automat daca sunt defectiuni. Are o putere germicida de circa 130 de ori mai mare fata de un generator de UV obisnuit. Specificatii tehnice aici: https://medizone.ro/aparat-pentru-dezinfectia-aerului-midasanair-3040.html

Merite si distinctii

  • Premiul special al Academiei de Stiinte din Rusia — “Salonul International de Inventii” TECHNOPOL, MOSCOVA 2004”
  • Medalia de aur la “Salonul International de Inventii“ GENIUS – EUROPE, BUDAPESTA 2004”
  • Medalia de Aur cu onorariul juriului “INVENTICA 2004 Romania

Avantaje pentru sanatate

Dispozitivul pentru dezinfectia aerului MidasAnAir 3040 opreste raspandirea epidemiilor, iar acest lucru il face posibil cu un consum mic de energie. Mai mult de atat, presupune costuri reduse de intretinere, si elimina nu doar virusii din aer, ci si mirosurile neplacuta, inclusiv pe cel de tutun. Aparatul include un timer pentru memorarea timpului de folosire a generatoarelor de ultra violete. De asemena, este echipat cu un microprocesor cu functii de autoverificare pentru depistarea eventualelor probleme.

Riscuri

Acest sistem este foarte sigur cand vine vorba de riscuri pentru sanatate. A fost creat sa poate fi folosit in incapere cu personalul, si nu utilizeaza produse chimice pentru dezinfectia aerului.

Aparatul include notificari optice si acustice pentru avarii sau expirarea duratei de viata a generatoarelor de UVC. Multe alte functii eficiente le puteti gasi in manualul utilizatorului. Produsul integreaza o tehnologie complet inofensiva pentru om. Nu prezinta efecte secundare, si livreaza in acelasi timp cea mai inalta performanta.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: