Articole

Scutece pentru adulti SENI – alegerea avantajoasa

scutecele-pentru-adulti-seni-alegerea-avantajoasa

Cand discutam despre produse pentru incontinenta urinara, tipul de scutece pentru adulti SENI poate fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Cu ceva timp in urma, daca tu sau cineva apropiat tie ar fi fost diagnosticat cu incontinenta urinara, alegerile pe care le aveai la dispozitie in ceea ce privesc produsele pentru incontinenta erau destul de limitate. Aceasta problema nu mai exista acum insa.

Varietate

In trecut, cele mai multe persoane trebuiau sa se multumeasca cu o marime universala, de fapt, scutece pentru copii supra-dimensionate, care puteau sau, cel mai adesea, nu puteau sa protejeze impotriva scurgerilor. Din fericire, la momentul actual, nu ne mai confruntam cu aceasta situatie avand posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de produse pentru incontinenta si scutece pentru adulti.

Totul despre categoria de scutece pentru adulti SENI

Magazinul medical online Medizone, pe baza unei relatii de parteneriat, va ofera, incepand de acum, produsele pentru incontinenta SENI. Gama de scutece pentru adulti SENI sunt fabricate de catre compania TZMO cu sediul in Polonia. Acestia au inceput productia produselor absorbante pentru adulti inca din anul 1951. Astazi aceste articole medicale extrem de eficiente dar si produsele complementare acestei linii Premium se regasesc in peste 80 de tari.

Cele mai importante trei motive pentru care ar trebui sa alegeti scutecele Seni:

– Seni ofera o gama completa de produse pentru incontinenta. Multi consumatori se simti frustrati datorita faptului ca trebuie sa cumpere un produs al unei marci iar alt produs al altei marci. In privinta produselor Seni nu trebuie sa aveti aceasta grija. Seni consumabile pentru incontinenta ofera o gama foarte extinsa de produse: scutece pentru adulti, aleze absorbante, scutece chilot, absorbante urologice, pantalonasi pentru fixare si cosmetice pentru incontinenta.

– Produsele de tip scutece pentru adulti Seni va sunt oferite in mai multe marimi, pentru o potrivire cat mai buna si o protectie sigura. Fundamentul scutecelor Seni il constituie o cat mai buna potrivire care sa conduca la o excelenta protectie. Atunci cand cineva foloseste scutece de o marime mai mare sau mai mica, riscul scurgerilor este crescut. De aceea, Seni va ofera mai multe tipuri de dimensiuni astfel incat riscul accidentelor sa fie cat mai scazut cu putinta. Peste 80% dintre scurgeri au loc in partea din spate a scutecelor. Seni va ofera la scutecele pentru adulti 4-6 dimensiuni si variante pentru zi sau noapte.

– Produsele pentru incontinenta Seni sunt fabricate tinand cont de pielea sensibila a unui copil. Pastrarea pielii sanatoase si in conditii de siguranta reprezinta provocarea majora a producatorilor de articole pentru incontinenta. Producatorul de scutece pentru adulti Seni a inteles acest lucru. Toate produsele pentru incontinenta absorbante Seni contin in interior un material super absorbant ( SAM ) astfel incat umezeala este tinuta departe de pielea sensibila.

Alte avantaje pentru gama de scutece pentru adulti SENI

In plus, produsele pentru incontinenta Seni sunt fabricate intr-un mod care permit vaporilor sa treaca iar pielii sa respire. Milioane de pori microscopici permit vaporilor sa intre si sa iasa mentinand umezeala in interior si asigurand o protectie foarte buna. Toate produsele pentru incontinenta absorbante Seni sunt fabricate dintr-un material moale ce confera discretie si confort.

Magazinul medical online Medizone va ofera cele mai bune produse pentru incontinenta care pot fi folosite atat acasa cat si de catre profesionisti.

Vezi produsele Seni accesand link-ul urmator: https://medizone.ro/ingrijire-igiena/incontinenta-adulti.html

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: