Articole, Noutati

Susținem viitoarele generații de medici

sustinem-viitoarele-generatii-de-medici

Știm că începuturile sunt grele, așa că le suntem alături viitorilor medici de succes la început de drum, cu premii simbol pentru această minunată profesie (halate, stetoscoape, încălțăminte medicală etc.).

Cum facem acest lucru? Susținem concursul organizat de către  reperezentanții brandul-ui “Ești din UMF dacă”, brand sub umbrela căruia s-au dezvoltat un grup de Facebook, o pagină de Facebook și o pagină de Instagram care însumează peste 110.000 de abonați, toți din domeniul medical, cu precădere studenți.

Mecanismul concursului este următorul: la început de săptămână, studenții care își încep ziua cu zâmbetul pe buze la Facultatea de Medicină pot trimite poze cu ei de la cursuri pe pagina de Instagram Ești din UMF dacă, în cadrul unui mesaj privat, menționând numele și facultatea în cadrul căreia studiază. La sfârșitul fiecărei zile de concurs, câștigătorul va fi desemnat prin intermediul platformei Random.org.

Astfel, în fiecare zi de luni, timp de 5 săptămâni, începând cu data de 01.10.2018,  Medizone oferă un premiu surpriză celui mai norocos student. Dacă cunoști pe cineva care ar putea profita de premiile noastre săptămânale, dă-i de știre!

Le dorim mult succes tuturor participanților și o carieră de succes!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: