Articole

Toamna se numara promotiile la Medizone

toamna-se-numara-promotiile-la-medizone

In prima luna din toamna, Medizone ti-a pregatit noi reduceri pentru articole medicale. Pentru a creste sansele de a acoperi cat mai multe specializari, am ales categorii ce contin produse din diferite ramuri ale medicinei.

Reduceri consumabile cabinete medicale

Pentru ca in sezonul rece intalnim mai des cazuri de gripa si raceli, este bine sa fim pregatiti pentru un numar mai mare de pacienti decat in mod normal. In aceste conditii, trebuie de asemenea sa ne asteptam la un consum mai mare de materiale pentru ingrijirea spatiilor medicale. Din acest motiv, Medizone a decis sa ofere preturi promotionale pentru urmatoarele produse:

Reduceri aparatura medicala si mobilier

Iar pentru ca echipamentele medicale performante sunt de mare ajutor pentru orice cadru medical, am decis sa includem aparatura si mobilier medical in oferta din aceasta toamna:

Toamna vine cu vesti bune

Pe langa campaniile promotionale pe care Medizone le desfasoara constant, mai exista si programe de fidelizare prin care poti beneficia de extra reduceri de pret. Click aici pentru a afla mai multe despre Clubul Medizone. Este simplu sa devii membru si sa ai parte de discount-uri speciale la fiecare comanda pe care o vei plasa.

Iti aducem in vedere si Super Promotiile ce au loc saptamanal, in fiecare zi de Joi. In cadrul acestora este aleasa o alta gama de produse pentru a beneficia de reduceri de pret pentru cabinete medicale, clinici si spitale.

Printre avantajele pe care clientii Medizone le au este si plata la termen pentru membrii Silver si Gold ai Clubului Medizone. Asadar, nu ezitati sa aflati cum puteti beneficia de toate acestea. Intrati in Clubul Medizone.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: