Despre noi

Cu o experiență de peste 12 ani în vânzarea de consumabile medicale, aparatură și instrumentar, Medizone a devenit un nume de referință pe piața medicală românească.

Echipa Medizone este formată din specialiști certificați, ce posedă cunoștințe vaste în acest domeniu. Pentru noi, tratarea fiecărui client cu respectul și demnitatea pe care le merită, este mai mult decat un crez – este o promisiune.

În același timp, ne putem mândri cu o gamă foarte largă de consumabile, instrumentar și aparatură medicală, acoperind segmentul general al specializărilor medicale și oferind clienților noștri cea mai bună calitate atât în ceea ce privește produsele, cât și serviciile.

Compania noastră este cu adevarat diferită față de alte societăți care activează în domeniu, prin prisma accentului deosebit pe care îl punem pe înțelegerea și respectarea părerii clienților noștri și pe oferirea de soluții viabile pentru fiecare problemă în parte, soluții care corespund cel mai bine contextului, astfel incât să poată crea plusvaloare și satisfacție clientului nostru.

Considerăm că lucrurile mici fac diferențe mari, și ne bazam pe acest principiu în gestionarea relației pe care o avem cu fiecare client în parte. Clienții noștri sunt prietenii și colaboratorii noștri, iar conexiunea creată este deosebit de importantă pentru noi.