Articole

Cantare electronice si mecanice in oferta

cantare-electronice-si-mecanice-in-oferta-medizone

În cadrul magazinului medical online Medizone, îți punem la dispoziție o gamă vastă de cântare medicale profesionale, cântare electronice și cântare mecanice, cantare veterinare si cantare pentru persoane.

Cântare digitale pentru copii și sugari

Un astfel de cântar pentru copii este Momert, disponibil aici, cu o greutate maximă admisă de 20 kg, ecran LCD, închidere automată și indicator de suprasarcină.

Dacă ai nevoie de un cantar mecanic pentru sugari, iti recomandăm modelul tradițional, cu tavă detașabilă și înveliș textil, care poate cântări până la 13 kg.

Cântare adulți

Un cântar de baie performant și economic este cantarul digital WS 80N Microlife, cu analizor corporal (greutate, masă grasă, conținut apă, masă musculară, masă osoasă, kcal etc.) și greutate maximă admisă 180 kg.

Dacă ceea ce cauți este un cântar profesional, cântarul electronic cu afisaj LCD și greutate maximă admisă 250 kg, disponbil în oferta noastră online, este produsul pe care ți-l recomandăm.

În cazul în care necesiți un cântar pentru cabinet, îți punem la dispoziție un cantar mecanic cu taliometru si greutati Wunder C201, capacitate 200 kg, taliometru reglabil 65 cm – 212 cm și roți pentru transport. De asemenea,  poti alege un cantar medical electronic, cu coloană și afișaj LCD, RB Pole.

Cântare veterinare

Oferta noastră include cântarul electronic veterinar VT1, marca Wunder, cu display mare, ușor de citit și capacitate 60/150 kg, pentru o cântărirea simplă și precisă în cadrul cabinetelor veterinare.

 

 

 

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: