Articole

Purificatorul de aer – alegerea potrivita pentru cabinetele medicale

purificatorul-de-aer-alegerea-potrivita-pentru-cabinetele-medicale

Poluarea aerului reprezintă una dintre cauzele îmbolnăvirii populației, cu precădere în cazul marilor metropole și mai ales în ultimii ani. Expunerea pe termen lung la un astfel de aer, care conține microparticule toxice și praf, duce la afectarea în mod negativ a sănătății umane.

Un purificator este un dispozitiv creat pentru a filtra aerul poluat din cadrul spațiilor interioare, fiind folosit în scopul protejării sănătății individului pe termen lung. Purificatorul de aer cu ioni si raze UV elimină mirosul neplăcut, praful și impuritățile, iar emisia de raze ultraviolete sterilizează aerul din încăpere. În plus, este compact și economic, având un consum mic și nefiind necesară schimbarea filtrelor, ci doar curățarea perioadică a plăcii. Perfect pentru încăperi de maxim 15 mp, acesta este potrivit pentru uz profesional (cabinete medicale), dar si pentru a fi utilizat la domiciliu.

Un astfel de aparat este și purificatorul de aer Neotec Mini, ionic (cu ozon), purificator portabil, fără filtre,  de dimensiune foarte mică, ce se introduce direct în priză. Este silențios și economic, cu un consum de 2.5 W. Deosebit de practic, se recomandă folosirea acestuia în cabinete medicale, toalete, bucătărie etc., având o greutate de doar 200 grame.

În cazul în care cauți un aparat profesional pentru sterilizarea aerului, mult mai complex, iar cele expuse mai sus nu întrunesc condițiile, trebuie să știi că îți punem la dispoziție o gamă vasta de aparatură medicală, produse disponibile în cadrul magazinului medical online Medizone, din această gamă făcând parte și lampile bactericide.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: