Articole

Aparat iontoforeza SwiSto 3: adio transpirartie excesiva!

aparat-iontoforeza-swisto-3-adio-transpirartie-excesiva

Ce trateaza un aparat iontoforeza SwiSto 3? Printre cele mai des intalnite motive pentru care o sectie de dermatologie se orienteaza catre acest model este tratarea hiperhidrozei. Nevoia de inlaturare a problemei si functiile eficiente ale dispozitivului il fac o solutie de incredere pentru orice spatiu medical.

Ce este hiperhidroza?

Hiperhidroza este o afectiune ce se manifesta prin transpiratie excesiva, indiferent de sezon. Desi nu pare o problema serioasa la prima vedere, afecteaza viata pacientului destul de mult prin disconfortul si senzatia de jena cu care acesta are se confrunta constant. Mai mult, transpiratia palmelor spre exemplu poate sa faca activitatile banale de zi cu zi mult mai dificile. Manevrarea anumitor dispozitive unde este necesara aderenta, sau simpla folosire a unui calculator sau gesturi sociale precum stransul mainii pot fi mult ingreunate atunci cand palmele transpira in exces.

Care este solutia?

Atunci cand transpiratia abundenta apare fara interventia unui factor declansator, este necesara implementarea unei masuri. Antiperspirantele s-au dovedit a fi ineficiente si mai mult de atat, pot duce la infectii la nivelul pielii cand transpiratia nu se opreste. Iontoforeza in schimb, este o procedura cu rata foarte mare de succes de inlaturare a acestui mecanism anormal de termoreglare a organismului.

Dispozitive precum tipul de aparat iontoforeza SwiSto 3 ajuta in eliminarea acestei afectiuni in cazurile in care ea nu este declansata de tulburari neurologice, endocrine, sau psihologice.

Caracteristici ale unui aparat iontoforeza SwiSto 3

Daca sunteti in cautarea unui dispozitiv care sa va ajute sa inlaturati problema hiperhidrozei, dispozitivul SwiSto 3 s-ar putea sa fie raspunsul pe care il cautati.

1. Ofera optiuni importante pentru pacient, adica posibilitatea de a aplica tratamentul prin curent continuu sau prin pulsatii, pentru a oferi moduri eficiente de personalizare a procedurii in functie de fiecare caz individual.

2. Are un mod de functionare automata, poate fi setat un control al intensitaii automat, iar intensitatea curentului folosit poate ajunge pana la 25 mA.

Design aparat iontoforeza SwiSto 3

Designul ergonomic si greutatea mica de 0.36 kg a produsului il face foarte usor de manevrat, permitand efectuarea unei operatiuni ce creste rata de succes a tratamentului.

Ecranul cu afisaj LCD permitea accesarea usoara a meniului de setari, facand totul intuitiv si usor de folosit de catre utilizator. De asemenea, dispune de oprire automata pentru a elimina din operatiunile ce trebuie infaptuite de catre cel ce il manevreaza.

Accesorii aparat iontoforeza SwiSto 3

Pentru a putea pune in aplicare toate beneficiile pe care le poate oferi, dispozitiviul include urmatoarele accesorii:

  • 2 tavi pentru apa;
  • 2 electrolizi de tip placa;
  • cabluri incluse pentru electrolizi;
  • 2 huse pentru electrolizi;
  • incarcator.

Cum ajuta un asemenea dispozitiv si cum rezolva problemele pacientilor?

Metoda terapeutica ce foloseste un aparat iontoforeza SwiSto 3 presupune introducerea mainilor sau, in functie de zona afectata, a picioarelor in apa. In acest fel se produce absorbtia substantelor medicamentoase in tegument. Tehnica are la baza folosirea unui curent electric, reglat si tinut sub control de catre dispozitiv. Pentru zona axilei sunt folositi bureti sau panamente umede prin care curentul electric actioneaza sub brate.

Procedura este una usoara si se poate realiza fie acasa de catre pacient, fie intr-un cabinet de dermatologie de catre un cadru medical.

De ce este o alegere buna achizitia acestui model specific?

Pe langa faptul ca include toate acele functii esentiale dar si pe cele care creaza confort pacientului si utilizatorului, achizitionarea unui aparat iontoforeza SwiSto 3 are cateva avantaje in plus.

  1. Spre deosebire de alte variante de tratate a hiperhidrozei, folosirea acestui dispozitiv poate implica costuri mai mici. Spre exemplu, injectiile cu toxina botulinica sunt o alternativa pentru transpiratia excesiva, insa acestea sunt destul de costisitoare.
  2. Beneficiile eliberarii transdermice cu ajutorul unui dispozitiv sunt multiple, asigurand tratamentul fara pericole, riscuri, dar si rezultate de durata.
  3. Achizitionarea produsului poate beneficia de asemenea de sprijin din partea furnizorului.
  4. La Medizone, exista posibilitataea de plata in rate fara dobanda. De asemenea, se pot aplica reduceri daca cel ce face achizitia are un simplu cont pe site si este membru al clubului Medizone. Aflati aici ce inseamna Club Medizone.
  5. Asadar, pe termen lung o achiztie a unei aparaturi de specialitate este o buna investitie.

Cum se va schimba viata pacientilor dupa folosire?

Din experienta noastra, feedback-ul pe care l-am primit de la medicii dermatologici este unul foarte bun cu privire la utilizarea unui aparat iontoforeza SwiSto 3. Datele arata ca pacientii au inregistrat o imbunatatire majora in viata lor dupa participarea la primul numar de 5-6 sedinte. In urma recenziilor primite, are loc o reducere semnificativa a volumului excesiv de transpiratie, iar efecte adverse nu exista.

Singurul aspect de care trebuie sa se ingrijeasca pacientii este senzatia de piele uscata, insa nici aceasta nu apare intodeauna.

Daca totusi se instaleaza un disconfort, fie el chiar si minim, se recomanda utilizarea unei creme hidratante pe zona afectata.

De ce este bine sa dispunem de acest produs cat mai rapid?

Pentru ca poate imbunatati viata punei persoane radical, din multe puncte de vedere. Desi unele aspecte pot parea superficiale, ele pot afecta viata de zi cu zi a celor ce sufera de hiperhidroza, si pot ajunge sa schimbe felul in care acestia se comporta, si chiar si alegerile pe care le fac.

Transpiratia abundenta in zona axilelor, a picioarelor si a mainilor ne poate determina sa evitam contactul social, sau intreprinderea unor actiuni pentru care acestea constituie impedimente.

Usor, persoanele ce sufera de aceasta problema vor incepe sa renunte la multe lucruri si activitati generale, acest lucru afectandu-i atat profesional cat si personal.

Din aceste considerente, este bine sa se ia masurile necesare din timp, inainte de a se instala o rutina si o obisnuinta ce poate duce la comportament anti-social, anxios sau chiar depresiv. In special cand solutiile pentru transpiratie abundenta sunt atat de simple si de la indemana printr-un aparat iontoforeza SwiSto 3.

Este dureros?

Zonele afectate sunt scufundate in apa timp de 15 -20 de minute maxim, timp in care intensitatea va fi mentinuta automat pe timpul procedurii. In functie de toleranta pacientului, intensitatea poate fi crescuta, iar curentul poate fi setat sa actioneze sub forma de pulsatii sau continuu.

Este important de stiut ca tratamentul nu este dureros, iontofreza creaza cel mult o senzatie de intepatura, sau mici furnicaturi.

La ce sa fim atenti?

Ca pentru orice tratement la care suntem supusi, trebuie sa avem in vedere cateva lucruri, iar in cazul acesta ies in evidenta urmatoarele:

– trebuie evitat tratamentul daca pacientul sufera de deramtita sau alte afectiuni ale pielii precum negi, rani deschise sau nevindecate complet si altele;

– nu este recomandat persoanelor cu pacemaker;

– nu se va face femeilor insarcinate;

– nu se realizeaza pentru pacienti ce au placi metalice, suruburi sau implante metalice.

Aparat iontoforeza SwiSto 3 – concluzii

Hieprhidroza, desi poate parea ceva banal, este o afectiune care ne poate influenta in mod negativ, constant, viata de zi cu zi.

Pentru eliminarea sau tinerea ei sub control exista solutii simple si usor de implementat. Atentie insa ca transpiratia in exces sa nu fie de fapt o cauza a unor probleme medicale precum hipertiroidismul, menopauza sau de alta natura. Pentru acestea trebuie vizitat un medic specialist ce poate sa stabileasca factorul ce a declansat anomalia si sa prescrie un tratament corespunzator.

Aveti nevoie de ajutor?

Concret, un aparat iontoforeza SwiSto 3 poate trata o transpiratie anormal de excesiva atunci cand ea nu este cauzata de caldura, probleme medicale ca cele mentionate mai sus, sau efectuarea de miscare sau sport. Din acest motiv, dotarea unui spatiu medical corespunzatoare poate ajuta persoanele ce au de-a face cu aceasta problema sa duca o viata normala si lipsita de griji inutile.

Pentru alte detalii puteti contacta echipa de consultanti ce va vor asista in legatura cu raspunsuri la propunerile sau intrebarile pe care le-ati putea avea.

Astfel, veti fi informat cu tot ceea ce aveti nevoie sa stiti pentru a lua o decizie intr-un timp scurt si intr-un mod eficient. Va asiguram ca veti beneficia de tot suportul necesar pentru a intelege mai bine functionalitatea acestuia si avantajele oferite.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: