Articole, Noutati

Intră în Clubul Medizone!

intra-in-clubul-medizone

Ai auzit? Am deschis ușile Clubului Medizone, iar tu poți face parte din el.

Clubul Medizone este mai mult decât un club, este o întreagă experiență. Apreciem loialitatea și ne dorim să faci parte din familia noastră.

Ca membru al clubului, ai parte nu doar de cele mai bune prețuri, ci și de exclusivitate la oferte speciale, beneficii premium și multe altele.

Clubul Medizone prezintă 3 niveluri:

  • Nivelul 1 – membru Bronze

Clienții care au plasat cel puțin 2 comenzi complete (facturate și livrate), a căror valoare totală a atins suma de 1.000 lei, au o reducere permanentă de 2%.

  • Nivelul 2 – membru Silver

Clienții care au plasat cel puțin 3 comenzi complete și au atins suma de 10.000 lei primesc, drept recompensă, 3% reducere la fiecare comandă viitoare și acces la promoții speciale în fiecare lună.

  • Nivelul 3 – membru Gold

Clienții care au plasat cel puțin 3 comenzi complete, cu valoarea totală de minim 20.000 lei primesc 4% reducere la orice comandă viitoare, acces la promoții speciale în fiecare lună și transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru a deveni membru și a beneficia de recompensele specifice, este necesar să ai cont pe www.medizone.ro, iar comenzile să fie plasate din contul de client.

Te așteptăm!

1 Comments
Share

admin

1 Comment

  1. Aparat iontoforeza SwiSto 3: adio transpirartie excesiva! - News Medizone
    December 16, 2022 at 1:37 pm

    […] La Medizone, exista posibilitataea de plata in rate fara dobanda. De asemenea, se pot aplica reduceri daca cel ce face achizitia are un simplu cont pe site si este membru al clubului Medizone. Aflati aici ce inseamna Club Medizone. […]

Reply your comment: