Articole

Ace mezoterapie – frumusete 2023?

ace-mezoterapie-frumusete-2023

Desi multe persoane sunt intimidate la auzul cuvintelor “ace mezoterapie”, tot mai multe dintre acestea isi infrang teama si aleg sa descopere mai multe despre tratamentele estetice ce au la baza utilizarea acestora. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza aceste proceduri si care este rolul lor, trebuie analizate mai multe aspecte legate de acestea. In continuare va prezentam diferentele ce exista intre metodele ce utilizeaza ace si metodele ce nu folosesc ace in medicina estetica.

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este un tratament medical prin care substante active sau seruri hranitoare sunt introduse intradermic. Scopul acestei actiuni este acela de a oferi pielii nutrientii de care are nevoie si de a stimula productia de elastina si de colagen, ajutand astfel tenul sa devina luminos si sanataos, indiferent de varsta. Aceasta tehnica imbunatateste microcirculatia, ajutand pielea sa se hidrateze, sa se regenereze si sa se tonifice. Prin urmare, mezoterapia este folosita pentru rejuvenarea cutanata, insa ea poate sa tinteasca si alt tip de probleme, orientandu-se catre remodelare corporala, regenerarea parului, reducerea vergeturilor, cicatricilor, tratarea inflamatiei tenului acneic, etc.

Introducerea serurilor in membrana celulara cu ace mezoerapie si fara ace

Care sunt diferentele dintre mezoterapia cu ace si mezoterapia fara ace (sau mezoterapia virtuala)? Ei bine, important de stiut este ca ambele metode au acelasi scop, redarea frumusetii tenului si efectuarea de proceduri cosmetice ce permit un grad mare de absorbtie a nutrientilor. Tehnica prin care se administreaza tratamentul este cea care face diferenta intre cele doua metode de infrumusetare.

Tratamente cosmetice cu ace mezoterapie

Atunci cand in cadrul unei proceduri cosmetice sunt utilizate ace mezoterapie, substantele sunt injectate intradermic printr-o tehnica minim-invaziva. Astfel, ii sunt oferite tenului vitaminele, mineralele si toate celelalte substante active de care are nevoie. Toate aceste seruri cu rol curativ pot fi administrate direct de catre specialist sau cu ajutorul unui pistolet. Este bine de stiut ca realizarea tratamentului cu ace mezoterapie nu necesita anestezie sau recuperare dupa efectuarea procedurii. Important este ca acesta sa se realizeze cu profesionalism si cu ajutorul unor produse de calitate.  Accesati in continuare pentru achizitii ace mezoterapie.

Mezoterapia fara ace

Pentru cei interesati sa afle mai multe despre rejuvenarea tenului fara ace, va punem la dispozitie cateva detalii despre mezoterapia prin dermoporatie. Aceasta presupune un mod special de administrare a unui tratament. Metoda consta in introducerea in tegument, prin infuzie, a unui ser de infrumusetare, si nu functioneaza pe baza de intepaturi. Tehnologia folosita utilizeaza o serie de impulsuri electrice (microcurenti) ce creaza in derm micro-canale prin care se introduc substantele active in membrana celulara.

Concluzii

Tratamentele estetice realizate cu ace mezoterpie de calitate sau prin alte metode profesioniste cresc sansele celor ce isi doresc un aspect tanar si placut sa obtina acest lucru. Indiferent de metoda aleasa, este important insa de stiut ca intretinerea tenului si a frumusetii corporale presupune si indreptarea atentiei catre miscare si catre un mod de alimentare corect. Astfel, tuturor persoanelor ce isi doresc sa obtina un aspect tanar si sanatos, le este recomandat sa lucreze catre atingerea acestor obiective cu toate resursele pe care le au la indemana, inclusiv printr-un stil de viata sanatos.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: