Articole

Black Friday 2022 – cum sa prinzi cele mai bune oferte

black-friday-2022-cum-sa-prinzi-cele-mai-bune-oferte

Cand incepe?

Pe 11 noiembrie! Black Friday 2022 se apropie si multi dintre noi deja stiu ce anume isi doresc sa achizitioneze in perioada reducerilor. Indiferent ca este vorba de bunuri a caror valoare este mai mica sau mai mare, de ce sa nu profitam de ocazie pentru a face economii? Pentru asta, ne-am hotarat sa realizam un ghid care va va ajuta sa faceti cumparaturi in cele mai avantajoase conditii. Iata la ce sa fiti atenti pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Cum va pregatiti de Black Friday 2022?

Lucrati metodic. Creati o lista, iar in dreptul produselor dorite notati site-urile pe care le-ati gasit pentru a urmari pe care din ele veti gasi reducerile cele mai consistente. Ideal ar fi sa va aflati in fata unui laptop pentru a lucra simultan cu mai multe ferestre deschise. Astfel, veti putea compara preturile mai rapid si cu mai multa usurinta. Stabiliti un buget pe care sa nu il depasiti pentru fiecare produs in parte, si ordonati produsele in functie de importanta pe care acestea le au pentru dvs.

Creati contul de pe care veti face comanda

Avand un cont de client va va ajuta sa salvati articolele dorite in lista de favorite pentru a le putea accesa rapid, imediat ce Black Friday 2022 va incepe. Este o conditie esentiala pentru situatiile in care stocurile articolelor reduse nu au disponibilitate indelungata. In felul acesta nu riscati sa se epuizeze cantitatile pana in momentul in care reusiti sa gasiti ceea ce va intereseaza. Mai mult, cu ajutorul unui cont de utilizator puteti urmari statusul comenzii si care este timpul ramas pana coletul va ajunge la dvs. Pentru cei interesati de achizitii in domeniul medical (aparatura medicala, mobilier, instrumentar) din magazinul online Medizone, puteti accesa aici www.medizone.ro/customer/account/login/ pentru creare cont.

Descarcati aplicatia

Multe magazine online au o aplicatie pe care o puteti descarca pentru a face cumparaturi bucurandu-va de avantaje pe care cei care nu o vor descarca nu le vor avea. Care sunt acestea? Ei bine, cei ce folosesc aplicatia vor fi informati primii de faptul ca reducerile au inceput. Acest lucru poate cantari foarte mult atunci cand stocurile sunt limitate.

Aboneaza-te la Newsletter pentru anunturi Black Friday 2022

Daca ai un magazin special in care vrei sa urmaresti ce se intampla cu ocazia Black Friday 2022, aboneaza-te la Newsletter. Multe dintre magazinele online ce participa la aceasta sarbatoare a reducerilor distribuie prin Newsletter informatii legate de ce produse vor fi in oferta. In acest caz, daca vreuna din oferte se regaseste in nevoile tale, o poti salva in favorite, iar cand ziua reducerilor soseste, poti comanda direct de acolo. Astfel, vei economisi timp, iti vei si putea calcula rapid cat ai economisit, si vei afla ce buget ai in continuare pentru alte cumparaturi.

Documentati-va

Pentru a evita eventuale neplaceri, analizati preturile ce existau anterior zilelor cu reduceri. Facand un studiu de piata asupra preturilor reale existente inaintea evenimentului, puteti urmari evolutia acestora. Urmarind felul in care acestea se modifica, veti putea constata daca discounturile practicate de Black Friday 2022 sunt adevarate sau nu. Descopera istoricul de pret al produsului tintit si fa cea mai buna alegere luand o decizie informata. Studiati mai multe oferte si nu va lasati purtati de primul impuls ce va indeamna sa cumparati din primul magazin vizitat. Concurenta este acerba in aceasta zi speciala, deci luati in considerare mai multe surse pentru a profita de discounturi la adevaratul lor potential.

Cum gasesti produsul tau rapid?

Redu timpul de cautare si sansele ca stocurile cu produsele favorite sa se epuizeze. Cum? Cu ajutorul filtrelor. Acestea te pot ajuta sa alegi criteriile pe care vrei sa le indeplineasca articolele tale. Cateva exemple ar fi: dimensiune, culoare, marime, material, producator sau interval de pret, pentru a stabili suma pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti. Mai mult, puteti sa ordonati aparitia produselor pe pagina dupa pret crescator, dupa cel mai mare discount, dupa popularitate sau dupa cele mai bune review-uri.

De Black Friday 2022.. citeste recenziile!

Nu te lasa pacalit de pretul extraordinar de mic al produselor din categoria dorita. Pentru a verifica daca intr-adevar acel produs poate intalni asteptarile tale, vezi ce spun cei ce l-au achizitonat deja. Afla care sunt parerile clientilor ce l-au folosit, pentru ca in felul acesta vei vedea cum se comporta produsul in timp. Mai mult, vei descoperi daca investitia este intr-adevar una buna si daca economia facuta este una reala. Daca va fi nevoie sa achizitionati acelasi produs de mai multe ori pentru ca achizitia facuta nu este de durata, in final veti pierde mai multi bani decat ati economisit. Recomandat este sa optati inca de la inceput pentru un produs mai scump si de calitate mai buna. In felul acesta veti economisi bani, timp, efort si energie.

Verifica garantia

Mare atentie la detaliile legate de garantia produsului dorit. Documenteaza-te cu privire la conditiile prin care acesta primeste garantie si care e durata de timp pe care se acorda garantia. Mai mult, informeaza-te daca exista un service specializat pentru situatiile in care apare nevoia de reparatie. La Medizone dispuneti de service pentru aparatura medicala, inclusiv post-garantie.

Atentie la taxele suplimentare

Afla care sunt conditiile de achizitionare in perioada Black Friday si descopera daca sunt taxe suplimentare pentru procesarea comenzii, pentru plata cu numerar, etc. De asemenea, intereseaza-te cu privire la conditiile de retur, si care sunt modalitatile de returnare propuse de catre furnizor. Este important sa descoperi daca procesul este unul anevoios si vei ramane blocat cu un articol pe care nu il vei folosi.

Cum evitam excesele in ziua de Black Friday 2022?

Ce trebuie facut pentru a nu cumpara mai mult decat avem nevoie? Este simplu: realizati o lista de la care sa nu va abateti. Efectiv, nu accesati acele linkuri pe care nu se gasesc produsele ce se regasesc si pe lista. Asa cum ati putut pana acum sa va descurcati fara acestea, la fel veti putea sa o faceti si de aici inainte.

De ce ne simtim bine cand cumparam?

Consumerismul reprezinta acea nevoie a oamenilor de a-si satisface o nevoie psihologica, si de a-si crea oportunitati pentru a se simti bucurosi. Ei bine, daca vom trage linie la final de zi, s-ar putea sa constatam ca am facut niste cheltuieli ce nu erau absolut necesare. Mai mult, este posibil sa descoperim ca acele lucruri achizitionate doar pentru ca erau la reducere necesita elemente aditionale. Acestea s-ar putea constitui din accesorii sau altfel de componente necesare pentru a le putea utiliza asa cum ne dorim.

Si totusi, este bine sa cumparam chiar daca nu avem o nevoie imediata?

Este bine sa anticipati nevoile dvs. viitoare si sa profitati de reducerile actuale pentru a achizitiona produse de care veti avea nevoie la un moment dat. In domeniul medical spre exemplu, fiecare clinica si cabinet folosesc lunar un numar de consumabile ce se epuizeaza si trebuie inlocuite. Acest gen de produse merita sa fie achizitionate, chiar daca nu sunt necesare exact in acest moment. Ele vor fi necesare in viitor, dar vor fi accesibile cu preturi mult mai mari. Un alt exemplu, daca se are in vedere deschiderea unui nou spatiu medical, este bine ca aparatura medicala, mobilierul si alte dispozitive medicale sa fie achizitionate intr-o perioada cu reduceri. Black Friday 2022 este o oportunitate in acest caz.

De ce unele magazine nu anunta ora la care incepe Black Friday?

In cazul magazinelor ce beneficiaza de o platforma foarte vasta de produse, nu este comunicata ora incepereii reducerilor ca masura de precautie. De ce? Daca aceasta ar fi cunoscuta, un numar foarte mare de persoane ar accesa site-ul in acelasi timp, provocand caderea serverelor. Pentru a impiedica sa se intample acest lucru, magazinele mari prefera sa nu anunte ora exacta. In acest mod, se ofera posibilitatea utilizatorilor sa acceseze site-ul in intervale de timp diferite.

Trucuri ce te ajuta sa primesti produsele mai rapid

1. Preferintele de livrare

Trebuie sa stii ca de cele mai multe ori, comenzile sunt livrate mai repede catre punctele de livrare de tip locker easybox decat catre o alta adresa. Prin urmare, sfatul nostru ar fi sa salvezi ca punct de livrare favorit cel mai apropiat locker easybox de tine. Cum intri in posesia coletului? Este simplu. Vei primi un cod PIN pe telefonul tau prin SMS, cod pe care il vei introduce la locatia aleasa pentru a fi facuta livrarea.

Avand un punct de livrare salvat te va ajuta si sa economisesti timp atunci cand efectuezi comanda, deci iata inca un bonus.

2. Modalitatea de plata

Inca un lucru ce ar trebui avut in vedere este ca uneori livrarea produselor ce au fost deja achitate cu cardul este prioritizata. Comenzile achitate prin aceasta metoda sunt imediat confirmate, iar retailerii le trimit clientilor comenzile mai repede. Asadar, spre desosebire de coletele ce urmeaza sa fie platite ramburs la sosirea curierului, coletele pentru care s-a facut deja plata prin card sau transfer bancar, pot ajunge mai repede la destinatar. Atentie insa, este important sa nu aveti indoieli cu privire la seriozitatea magazinului din care doriti sa achizitionari. Recomandarea este sa platiti online daca aveti nevoie de produse cat mai rapid, insa dupa ce v-ati asigurat ca furnziorii sunt de incredere. In caz contrar, daca doriti sa optati pentru o metoda de livrare ce implica verificarea coletului, va recomandam plata ramburs. Este mai bine sa va asigurati ca veti primi ceea ce platiti atunci cand aveti motive de indoiala.

Cum verifici daca un site este sigur?

Pentru a nu te confrunta cu o situatie neplacuta in care ai crezut ca ai facut o afacere extraordinara obtinand o reducere incredibila dar coletul nu mai soseste, verifica site-ul de pe care vrei faci cumparaturi. Cum?

  • Site-urile securizate au o adresa de URL ce incepe cu HTTPS si o pictograma sub forma de lacat. Acest lucru iti indica faptul ca poate fi utilizat in siguranta si conexiunea este sigura.
  • Nu deschide linkuri primite de la surse pe care nu le cunosti, indiferent cat de mare este reducerea promisa si cat de generoasa este oferta.
  • In timpul platii online nu oferi alte informatii in afara de numarul de pe card, codul CVV de pe spatele acestuia si numele detinatorului. Orice alta informatie suplimentara ceruta cum ar fi PIN-ul sau altele, nu sunt necesare si nu trebuie introduse.

Black Friday 2022 la Medizone

Medizone este unul din furnizorii medicali cu cea mai mare experienta in dotarea clinicilor, spitalelor si cabinetelor cu aparatura medicala, mobilier si instrumentar. Cu peste 10.000 colaborari incheiate cu succes, livram de peste 16 ani produse medicale de calitate inalta si ne asiguram ca serviciile oferite in procesarea comenzilor intalnesc cele mai exigente standarde. Ne propunem ca de Black Friday sa oferim produse ce se ridica la cele mai mari asteptari.

Ce veti intalni in oferta Medizone?

Medizone va oferi cu ocazia zilei de Black Friday 2022 produse din categoria de aparatura medicala, mobilier si instrumentar pentru clinici si cabinete medicale. Cu o diversitate de peste 5000 de produse in magazinul online, ne propunem sa includem articole pentru majoritatea specializarilor medicale. De la aparate medicale ce incorporeza ultimele tehnologii, la piese de mobilier practice si utile pentru orice spatiu medical, optiunile sunt variate.

Ce extra avantaje iti ofera Medizone de Black Friday?

  1. Cu cateva zile inainte de Black Friday vor fi anuntate cateva din ofertele si discounturile care vor fi disponibile incepand cu 11 noiembrie.
  2. Ofertele de Black Friday vor fi valabile timp de 7 zile.
  3. Livrarea este gratuita pentru comenizle ce vor depasi 248 lei.
  4. Posibilitatea de a plati la termen.
  5. Alte modalitati de plata flexibile:
  • ramburs cu plata in numerar la livrare;
  • plata securizata prin card bancar;
  • prin ordin de plata pe baza facturii proforma;
  • transfer bancar;
  • plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi cu comision
  1. Posibilitatea de trimitere comanda rapida prin crearea unui cont de client inainte de Black Friday
  2. Posibilitatea de a de a deveni membru in Clubul Medizone dupa plasarea a doua comenzi ce ating minimul de 1.000 lei. Membrii Clubului Medizone vor beneficia de reduceri de 2%, 3%, 4% la orice viitoare comanda, aceste discounturi vor ramane permanente. Detalii aici www.medizone.ro/club-medizone.
0 Comments
Share

admin

Reply your comment: