Articole

La Medizone, nimic nu se pierde, totul se transformă! (Re)utilizăm responsabil

la-medizone-nimic-nu-se-pierde-totul-se-transforma-reutilizam-responsabil

Producem, anual, tone de deșeuri, cu efecte nefaste asupra mediului înconjurător. Gestionate corespunzător, însă, deșeurile pot deveni o sursă de materiale, nu o sursă de poluare.

Reutilizarea materialelor reprezintă un pas deosebit de important în gestionarea deșeurilor, având efecte pozitive atât din punct de vedere ecologic, cât și financiar.

(Re)utilizăm responsabil
Ca un prim pas în protejarea mediului înconjurător, la Medizone, nimic nu se pierde, totul se transformă! Fiecare colet pe care îl pregătim în vederea livrării este ambalat cu grijă, având în vedere mai multe aspecte. Astfel, în procesul de ambalarea a coletelor, ne asumăm responsabilitatea atât față de client, cât și față de mediu, reutilizând toată materia primă de care dispunem.
Medizone – Parteneriat pentru sănătate
Cu o experiență de peste 12 ani în vânzarea de consumabile medicale, aparatura medicala, instrumentar si mobilier medical, Medizone a devenit un nume de referință pe piața medicală românească.  Acest lucru se datorează și accentului deosebit pe care îl punem pe înțelegerea și respectarea părerii clienților noștri și pe oferirea de soluții viabile pentru fiecare problema în parte, soluții care corespund cel mai bine contextului, astfel încât să poată crea plusvaloare și satisfacție.
0 Comments
Share

admin

Reply your comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *