Articole

Noi produse in oferta Medizone, marca Riester

noua-gama-de-produse-riester

La Medizone, prospectăm piața constant astfel încât să oferim clienților noștri o gamă cât mai vastă de produse, de la producători de top.

Luna iulie a venit cu îmbogățirea ofertei de aparatura medicala marca Riester. Printre produsele noi din site, se numără:

  1. Sistem video medical RCS-100, cu ecran LCD de 5 inch, touch screen de înalta definiție, cameră video CMOS Full HD, funcție imagine și video și iluminare cu LED. Permite diagnosticarea și planificarea exactă a tratamentului consecvent.

2. Set format din tensiometru mecanic Riester Ri-San + stetoscop Duplex – tensiometrele din gama Ri-San reprezintă întruchiparea calității, îmbinată cu designului ergonomic.

3. Tensiometru Riester Big Ben, rotund, de perete, cu manșetă pentru adulți, cu 2 tuburi și inchidere de tip bandaj, cârlig sau scai (velcro). 

4. Otoscop Riester Pen-Scope XL, 2.5 V, cu iluminare directă, cu lumină rece care asigură un fascicul luminos pentru examinare optimă. Mâner cu diametrul de 19 mm, compatibil cu două baterii de tip AA.

5. Lanterne medicale Riester Ri-Pen LED, în formă de stilou, sterilizabile, cu LED 3.0 V, pentru utilizare oftalmologică. Set cu 6 lanterne, diverse culori.

Întreaga gamă de produse marca Riester este disponibilă aici. Te așteptăm în magazinul online!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: