Articole

Trusa medicala Riester Med-Kit III

trusa-medicala-riester-med-kit-iii

O trusa medicala Riester Med-Kit III este completarea de care are nevoie orice spatiu medical profesionist. De la cabinete, clinici si pana la centre medicale si spitale, acest produs isi gaseste aplicabilitate cu usurinta. In continuare, puteti descoperi din ce se constituie acesta si care sunt principalele sale caracteristici.

Descriere trusa medicala Riester Med-Kit III

Produsul este format din dispozitive prevazute cu functii pentru a acoperi o mai mare arie de nevoi. Aceasta trusa medicala isi gaseste intrebuintare pentru specialitati in cadrul carora este necesara folosirea ficarei componente cu siguranta ca se vor stabili cele mai sigure diagnistice.

Garantia Riester

Riester este o marca ce si-a capatat de-a lungul vremii renumele. Se remarca prin calitate, performanta, si cel mai important, prin aprecierile celor ce utilizeaza produse din aceasta gama. Un brand este cladit in timp, iar perioada acoperita este cea mai mare dovada ca produsele ofera de fiecare data calitatea scontata. Asadar, intodeauna un brand ce are parte de o reputatie excelenta si recunoastere din partea utilizatorilor sai, este cea mai buna forma de garantie.

Trusa medicala Riester Med-Kit III – componente

Trusa contine instrumente medicale ce permit dotarea unui cabinet medical conform cerintelor de dotare minima obligatorie. Fiecare dintre acestea asigura stabilirea unui diagnostic precis si desfasurarea eficienta a activitatii intr-un spatiu medical.

Otoscop ri-scope® L

Datorita fibrei optice pe care o foloseste, otoscopul asigura o iluminare clara pentru mai multa precizie. Mai mult, lupa mare cu marire x 3 rotativa asigura usurinta in folosirea echipamentelor chirurgicale, in timp ce lupa mica x4 este prevazuta cu un brat pivotant pentru mai mult confort. Include un bec Xenon XL de 3.5 V, pentru o iluminare optima, iar impreuna cu toate celelalte caracteristici reprezinta un sistem de incredere pentru realizarea unei otoscopii pneumatice.

Oftalmoscop ri-scope® L

O componenta importanta pentru trusa medicala Riester Med-Kit III, oftalmoscopul include un disc dioptrii, care la randul sau este prevazut cu 29 lentile dupa cum urmeaza: +1 -10,12,15, 20, 40 si -1 -10,12,15,25,30,35. Ca si otoscopul, beneficiaza de o iluminare pe baza de bec tip Xenon XL de 3.5 V.

Manerele de alimentare

Aceste accesorii au roluri foarte importante, motriv pentru care calitatea lor trebuie sa fie de asemenea una foarte buna. Manerele de alimentare sunt de tip C, 28 mm si sunt confectionate din metal cromat. Functia reostat rheotronic® asigura stabilirea cu usurinta a intensitatii luminoase dorite pentru otoscop si oftalmoscop. In ceea ce proveste alimentarea, acestea sunt compatibile cu baterii alkaline de 1.5 (necesita doua), sau se pot alimenta cu ajutorul unor acumulatori de tip ri-accu®. Poate fi reincarcat cu un incarcator de tip plug-in charger.

Tensiometru mecanic Precisa® N

Produsul vine cu o carcasa rezistenta confectionata din plastic/metal, inele cromate si tratate pentru a elimina riscul de coroziune, o supapa pentru aer cu reglaj simplu, un microfiltru ce protejeaza supapa de aer si sistemul de masurare. De asemenea, include un maner din otel inoxidabil sub forma de lingura ce faciliteaza o usoara manipulare. Produsul foloseste niste conectori metalici pentru a asigura schimbarea rapida a mansetelor, iar membrana sub presiune vine cu o capacitate de incarcare de maxim 600 mmHg, acceptandu-se o marja de eroare de maxim +/-3 mmHg.

Stetoscop Duplex 2.0

Alaturi de celelalte piese din trusa medicala Riester Med-Kit III, stetoscopul inclus in aceasta promite sa livreze doar rezultate exceptionale. Dotat cu o capsula dubla din otel inoxidabil, acesta foloseste o tehnologie de tip CNC pentru a permite sistemului acustic Pick-up sa ofere un sunet extrem de clar si precis. Mai departe, instrumentul este prevazut cu o membrana plata de 44 mm, cu margini moi la atingere, pentru un mai mare confort al pacientului. Tot pentru a spori confortul pacientului, acest stetoscop a fost gandit sa includa olive construite in mod practic sa fie pivotabile, pentru a permite utilizari lungi fara a incomoda in vreun fel urechea. Ca si dimensiuni si greutate, produsul masoara 74 cm, cantareste 151 g si include arcuri interne reglabile.

Lanterna medicala fortelux® N pentru o trusa medicala Riester Med-Kit III optima

Echipata cu un LED de 3.0 V, poate acoperi un camp ce masoara in jur de 50 mm atunci cand ilumineaza de la o distanta de 15 cm. Carcasa din aluminiu permite sterilizarea, iar clip-ul din metal cu care este prevazuta permite prinderea in siguranta de buzunar. Functioneaza pe baza de baterii de 1.5 V, de tip AAA(doua baterii incluse).

Ciocan reflexe Buck

Dintr-o trusa medicala Riester Med-Kit III de nadejde nu trebuie sa lipseasca ciocanul de refleze Buck, format dintr-un maner confectionat din inox cromat de inalta calitate. In interiorul acestuia se regasesc un ac si o perie.

Diapazon Hartmann

Diapazonul din acest set este realizat din otel inoxidabil si beneficiaza de o constructie rezistenta, ce asigura o utilizare indelungata. Produsul vine cu atenuator si foloseste frecvente de lucru de 128 Hz, pentru o mai multa eficienta.

Dimensiuni si specificatii trusa medicala Riester Med-Kit III

Produsul este confectinat din plastic rezistent si inchizatoare pentru un transport sigur. Masoara 38 cm L x 30 cm l x 8 cm h. Include un conector incarcator, un set olive si membrana pentru stetoscopul duplex, becuri pentru fortelux si ri-scope, sticla pentru protectie si cauciucuri pentru ciocanul de reflexe buck.

Pentru mai multe produse asemanatoare puteti accesa www.medizone.ro, iar pentru a afla cum puteti beneficia de preturi exclusiviste, accesati Club Medizone.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: