Uncategorized

Nou în oferta Medizone: Spaliere Recuperare Medicală

nou-in-oferta-medizone-spaliere-recuperare-medicala

Recuperarea este o specilitate medicala extrem de complexă, axată pe managementul reabilitării persoanelor ce suferă de afecțiuni dizabilitante. Se urmărește îmbunătățirea sau refacerea totală a capacităților fizice ale pacienților, scopul principal fiind acela de a le fi îmbunătățită calitatea vieții.

La Medizone, căutăm să ne îmbogățim în permanență oferta de produse, astfel încât să acoperim o gamă cât mai vastă de necesități. Suntem selectivi, punem accentul pe calitate și seriozitate în parteneriatele pe care le încheiem, pentru ca produsele disponibile în oferta magazinului online Medizone să întrunească cel mai bun raport calitate-preț.

De curând, în magazinul nostru online și-au găsit locul primele spaliere pentru gimnastică medicală, a căror calitate ne-a determinat să le punem la dispoziția clienților Medizone.

Sfaturi privind achiziționarea produsul potrivit – explicarea diferenței de preț între produse aparent identice

Piața produselor de recuperare medicală este una bogată, astfel că te poți găsi în situația în care două spaliere, de exemplu, îți par identice, însă diferența de preț este una semnificativă. Cei mai mulți dintre noi am fi tentați să alegem produsul cu prețul cel mai mic. Aceasta este o capcană în care multe persoane cad foarte ușor.

Ceea ce trebuie să știi este că:

Funcționalitatea unui spalier este direct influențată de numărul de trepte (bare transversale) de care dispune. Numeroase oferte de pe piață abundă de spaliere cu mai puține bare pentru a crea iluzia unui spalier ieftin, a unui preț mic la ceea ce persoanelor neaxate pe acest aspect vor considera că este un produs similar unuia cu un preț mai mare, dar cu mai multe bare.

Calitatea de a fi lăcuit sau nu influențează prețul – de asemenea, atunci când sesizezi o discrepanță de preț între două spaliere aparent identice, verifică dacă produsul cu prețul cel mai mic bifează sau nu opțiunea “lăcuit”.

Durata perioadei de garanție – o perioadă de garanție mai mare înseamnă respectarea standardelor de fabricație.

Traversele – este foarte important ca sistemul de prindere al spalierului să nu fie realizat din scândură, ci din dulapi, iar grosimea să fie aceeași cu cea a lateralelor, astfel încât să fie rezistent și să ofere siguranță maximă în utilizare.

Produsele disponibile în magazinul nostru respectă cele mai înalte standarde de calitate, fiind lăcuite și realizate cu un număr optim de bare transversale. În plus, spalierele pentru recuperare medicală disponibile la Medizone vin cu o perioadă de garanție de 10 ani, aspect care vine în confirmarea calității produselor.

Spalierele și multe alte produse destinate terapiei și recuperarării medicale sunt diponibile în categoria cu același nume din cadrul magazinului nostru online (adică, aici).

0 Comments
Share

admin

Reply your comment: